Xiaomi: Στόχος η Apple και η τρίτη θέση

Αποφασισμένη να ταράξει για τα καλά τα νερά και να επαναπροσδιορίσει την  αγορά της κινητής τηλεφωνίας, εμφανίστηκε στην Βαρκελώνη η Xiaomi.

Παράλληλα, στόχος της εταιρεία φαίνεται πως είναι η Apple την οποία, όπως όλα δείχνουν, θέλει να “ρίξει” από την τρίτη θέση. Έτσι η Xiaomi συνεχίζει την επιθετική της τιμολογιακή πολιτική, προσφέροντας συσκευές κορυφαίων χαρακτηριστικών σε κλάσμα της τιμής του ανταγωνισμού. Στην Βαρκελώνη, σε παρουσίαση που προηγείται της κεντρικής έκθεσης, η Xiaomi παρουσίασε το Mi MIX 3 5g και το οποίο αν και αναβαθμίστηκε σε σχέση με το προηγούμενο που επιπλέον προσφέρει και 5g, η τιμή του παραμένει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα 5g έκδοση του Mi MIX 3, έχει τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή Qualcomm 855, τεράστια amoled οθόνη  6,39 ίντσες, 5g  λειτουργίες όπως είπαμε πριν κ θα κοστίζει γύρω στα 500 ευρώ, μισή τιμή από τους άμεσους ανταγωνιστές του.

Προς το παρόν πάντως δεν είναι επίσημα γνωστό το πότε θα ξεκινήσει να πωλείται το Mi Mix 3 5G αλλά ούτε και το πότε θα έρθει στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ