Air France: Νέο απευθείας δρομολόγιο από Ηράκλειο προς Μασσαλία

Ένα νέο απευθείας δρομολόγιο από Ηράκλειο προς Μασσαλία θα εγκαινιάσει φέτος το καλοκαίρι η Air France, ενώ θα συνεχίσει και τις απευθείας πτήσεις της από Αθήνα προς τρία περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από τις 20 Ιούλιου έως τέλος Αυγούστου 2019, θα συνεχίσει να προσφέρει τα καλοκαιρινά δρομολόγια προς περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας, δίνοντας έτσι στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία.

Επιπρόσθετα, μια νέα γραμμή εγκαινιάζεται προς και από τη Μασσαλία από το Ηράκλειο, συνδέοντας την Κρήτη με τον διάσημο γαλλικό προορισμό.

Σύμφωνα με την Air France, αυτοί οι προορισμοί μεσαίων αποστάσεων ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση από την πλευρά των ταξιδιωτών αναψυχής κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. Όπως τονίζει, δε, η μειωμένη κίνηση επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να αξιοποιήσει τα αεροπλάνα της για τις πτήσεις από την γαλλική περιφέρεια. Με τον τρόπο αυτό, η Air France βελτιστοποιεί τη χρήση του στόλου της και αυξάνει τις πληρότητες στο δίκτυο μεσαίων αποστάσεών της.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την Air France με αεροσκάφη τύπου Α320, χωρητικότητας 178 θέσεων.

Ειδικότερα, το δρομολόγιο προς Νίκαια θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Σάββατο, η σύνδεση Αθήνα-Τουλούζη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, η πτήση από Αθήνα προς Μασσαλία κάθε Τετάρτη και Σάββατο, ενώ το νέο δρομολόγιο Ηράκλειο – Μασσαλία θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ