Στην λιανική πώληση ρεύματος και φυσικού αερίου εισέρχεται η ΕΛΙΝΟΪΛ

Την είσοδό της στη λιανική αγορά πώλησης ρεύματος και φυσικού αερίου, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της σε έναν ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο, προχωρά η εταιρεία εμπορίας καυσίμων ΕΛΙΝΟΪΛ.

Ο μετασχηματισμός της εταιρείας πραγματοποιείται μέσω της στρατηγικής συνεργασίας που είχε συνάψει με την εταιρεία στις αρχές Σεπτεμβρίου με την ΗΡΩΝ, του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στο πλαίσιο της οποίας η ΕΛΙΝΟΪΛ θα προμηθεύεται από την ΗΡΩΝ με ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο, τα οποία στη συνέχεια θα διαθέτει σε πελάτες της.

Η διάθεση των πακέτων λιανικής της ΕΛΙΝΟΪΛ, με την ονομασία electricon για το ρεύμα και aerion για το φυσικό αέριο, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Αληγιζάκης, θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου και θα πραγματοποιείται τόσο μέσω του δικτύου πρατηρίων της, που αριθμεί σήμερα 620 σημεία, όσο και μέσω της ίδιας της εταιρείας.

Στόχος είναι η παροχή στους πελάτες ενός μεγάλου εύρους ενεργειακών προϊόντων και η αξιοποίηση του υφιστάμενου πελατολογίου όπου σήμερα η εταιρεία πουλά πετρέλαιο θέρμανσης ώστε να γίνουν σταδιακά και αγοραστές των συγκεκριμένων πακέτων.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε και δύο νέα προγράμματα διασφάλισης ποιότητας στα καύσιμα που πουλά μέσα από τα πρατήρια της, το δίκτυο χονδρικής και τον εφοδιασμό των νησιών. Πιο συγκεκριμένα, σύναψε συμφωνίας με τη Bureau Veritas, η οποία αναλαμβάνει τον έλεγχο της ποιότητας των καυσίμων στο δίκτυό της, μέσω μυστικών οχημάτων και αιφνιδιαστικών ελέγχων, ενώ ξεκίνησε συνεργασίας και με τη Lloyd’s Register, η οποία θα ελέγχει τα συστήματα ελέγχου της εταιρείας και τη δουλειά της Bureau Veritas.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ