Μοναδικά ταξίδια και δώρα από τη Mastercard και το Πλαίσιο

Από την 28η Ιανουαρίου έως και την 1η Μαρτίου, οι κάτοχοι καρτών Mastercard, με κάθε αγορά που πραγματοποιούν στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες αλλά και ν’ αποκτήσουν απίθανα δώρα τεχνολογίας.

Η Mastercard και το Πλαίσιο συνεργάζονται για μία ακόμα χρονιά και διοργανώνουν ένα μεγάλο διαγωνισμό προσφέροντας σε τρεις τυχερούς κατόχους καρτών Mastercard μία εμπειρία ζωής. Ένα αξέχαστο ταξίδι στις Μπαχάμες, διάρκειας 4 ημερών, μαζί με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών εισιτηρίων.

Επιπλέον, 15 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, να κερδίσουν απίθανα δώρα τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, laptops και πολλά άλλα.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να επικυρωθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: με κάθε ανέπαφη συναλλαγή με κάρτα Mastercard στα καταστήματα Πλαίσιο, με χρήση κάρτας Mastercard μέσω της υπηρεσίας Masterpass στο plaisio.gr ή με χρήση κάρτας Mastercard για τηλεφωνικές αγορές στο 800.11.12345. Κάθε συναλλαγή αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει κανείς ένα από τα μοναδικά δώρα.

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά: “Η συνεργασία μας με το Πλαίσιο για 2η συνεχή χρονιά, αποτελεί μέρος της σταθερής προσπάθειάς μας να προσφέρουμε μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές κατόχους καρτών Mastercard”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ