Η Lidl Ελλάς χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο, η Lidl Ελλάς από 29 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι και σοκολατάκια αξίας 6,99, πρόσφερε 2 ευρώ στον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 120.000 ευρώ, με το οποίο θα αναβαθμιστεί το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Νομού Αττικής του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, που λειτουργεί με την ευγενική χορηγία της Lidl Ελλάς.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία στηρίζει τη δημιουργία ενός νέου χώρου, ειδικά διαμορφωμένου εντός των εγκαταστάσεων στη Νέα Μάκρη, ο οποίος θα αξιοποιηθεί για την παροχή άμεσης ανακουφιστικής ψυχολογικής υποστήριξης και φροντίδας των παιδιών.

lidl-favorina_xamogelo tou pediou

Παράλληλα, στηρίζει “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στη δημιουργία κλιμακίου παροχής άμεσης ανακουφιστικής ψυχολογικής υποστήριξης και φροντίδας των παιδιών με μια συγκεκριμένη επιστημονική μεθοδολογία, η οποία, μεταξύ άλλων, δίνει έμφαση στη στήριξη και παροχή συμβουλευτικής των γονέων, ούτως ώστε, μέσω της δικής τους ενδυνάμωσης να επιτευχθεί η στήριξη των παιδιών τους.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία από το 2015 έχει διαθέσει για τους σκοπούς του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ακίνητό της, προχωρώντας αρχικά σε μια σειρά κατασκευαστικών εργασιών. Επίσης, σε μηνιαία βάση καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Στήριξης τα οποία ανέρχονται σε περίπου 4.000 ευρώ/μήνα, ενώ η συγκεκριμένη επένδυση ξεπερνά μέχρι στιγμής τις 450.000 ευρώ.

Παράλληλα, έχει παραχωρήσει στον Οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά καταστήματά της και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των Σπιτιών του Οργανισμού στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ