Συνεχίζει την επέκταση της στην Ρουμανία με δύο νέα καταστήματα η JYSK

Η εκ Δανίας ορμώμενη εταιρεία επίπλων και ειδών σπιτιού JYSK ανακοίνωσε πως αύριο ανοίγει δύο νέα καταστήματα στην Ρουμανία, συνεχίζοντας την επέκταση της στην τοπική αγορά στην οποία έχει μέχρι στιγμής 66 σημεία πώλησης. 

Τα νέα καταστήματα θα ανοίξουν στις πόλεις Σλομπόζια και Μιοβενι και θα έχουν έκταση 1.170 τμ και 1.000 τμ αντίστοιχα. “Ξεκινάμε δυναμικά τη χρονιά μας ανοίγοντας δύο νέα καταστήματα μέσα σε μια μέρα, συνεχίζοντας την δυναμική μας επέκταση στην τοπική αγορά. Και τα δύο νέα καταστήματα βρίσκονται σε πόλεις που μέχρι τώρα δεν είχαμε παρουσία, κάτι που σημαίνει πως η JYSK και τα προϊόντα της θα είναι διαθέσιμα σε νέες αγορές που μέχρι τώτα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν μόνο online από το site της εταιρείας”, δήλωσε ο υπεύθυνος ανάπτυξης του δικτύου στη Ρουμανία της JYSK, Hristu George. 

“Στόχος μας είναι να φτάσουμε τα 135 καταστήματα στα επόμενα χρόνια, έτσι έχουμε πάντα ‘τα μάτια μας ανοιχτά’ για να βρούμε τις κατάλληλες τοποθεσίες για να στεγάσουμε τα καταστήματα μας. Οι χώροι που ψάχνουμε πρέπει να είναι περίπου 1.300 τμ και στόχος μας είναι να έχουμε τουλάχιστον ένα κατάστημα σε κάθε πόλη με πάνω από 20.000 κατοίκους. 

Η JYSK ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην γειτονική χώρα το 2007

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ