COSMOTE: Νέα επαγγελματικά προγράμματα με δωρεάν περιαγωγή και εκτός ΕΕ και έως 100% περισσότερα data

Οι ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων συνεχώς αυξάνονται προκειμένου αυτές να μένουν ανταγωνιστικές σε μια ολοένα και πιο απαιτητική σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων έχει οδηγήσει σε νέες ανάγκες οι οποίες χρειάζονται και νέες λύσεις, προσαρμοσμένες στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή έχει οδηγήσει σε τεράστια αύξηση της κίνησης δεδομένων, η οποία με βάση τα στοιχεία της COSMOTE για τα δίκτυα της έχει πενταπλασιαστεί. Ενώ είναι ενδεικτικό πως μέσα στο 2018, η κίνηση των data μόνο των επιχειρησιακών συνδρομητών, έφτασε τα 5,6 petabyte, όταν  το 2014 η κίνηση στο δίκτυο της COSMOTE ήταν “μόλις” 1,2 petabytes. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν μια αύξηση της χρήσης δεδομένων μέσω κινητού κατά 400% στους επιχειρησιακούς συνδρομητές την τελευταία πενταετία.

Εκτός όμως από την αυξημένη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, οι σύγχρονες επιχειρήσεις χαρακτηρίζονται και από έντονη εξωστρέφεια, με αποτέλεσμα η χρήση roaming να είναι αναλόγως αυξημένη με την χρήση data. Σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου της COSMOTE, την τελευταία πενταετία, η χρήση mobile data εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει αυξηθεί κατά 2.481%, ενώ αντίστοιχα εκτός της ΕΕ, η αύξηση του mobile data έχει παρουσιάσει αύξηση 1.657%. Αντίστοιχα αύξηση, έχει παρουσιάσει και η χρήση υπηρεσιών φωνής, η οποία έφτασε την τελευταία πενταετία το +102% σε χώρες της Ε.Ε.

COSMOTE_BusinessMobileData

Προκειμένου να συνεχίσει να εξυπηρετεί και να βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, η COSMOTE με τα νέα της επαγγελματικά προγράμματα κινητής, προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να στηρίξει τις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις. Μέσα από πέντε διαφορετικές επιλογές τα COSMOTE Business Mobile, προσφέρουν έως και 100% περισσότερα MB mobile internet το οποίο φτάνει μέχρι και τα 30GB, έως και απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ προσφέρει έως και 1.000 λεπτά ομιλίας προς διεθνή δίκτυα και δωρεάν περιαγωγή σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Travel Pass.

Επιπλέον, τα προγράμματα COSMOTE Business Mobile, προσφέρουν περισσότερο χρόνο ομιλίας προς  διεθνή δίκτυα 35 χωρών.

Μέσα από τα πέντε νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile (Small, Medium, Large, Gold και Platinum) οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις της χώρας μπορούν να έχουν στην διάθεση τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, χάρη στο δίκτυο 4G και 4G+ της εταιρείας, το μεγαλύτερο στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Όμως, εκτός από υψηλές ταχύτητες, οι επιχειρήσεις χρειάζονται και αυξημένη ασφάλεια στα δεδομένα που κινούνται μέσα στο δίκτυο. Η COSMOTE, για να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις και την ασφάλεια των δεδομένων τους, με την ενεργοποίηση κάθε προγράμματος, παρέχει δωρεάν την υπηρεσία COSMOTE Mobile Security η οποία προστατεύει όλα τα πολύτιμα δεδομένα των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες έχουν ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο των data που χρησιμοποιούν μέσω της αποκλειστικής και δωρεάν υπηρεσίας COSMOTE My Internet.

Μέσα από αυτή την υπηρεσία, οι συνδρομητές μπορούν να διακόψουν αυτόματα την χρήση data μόλις καταναλωθούν τα δωρεάν GB, χωρίς να βρίσκονται αντιμέτωποι με μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούν να “φορτώσουν” και πάλι data, εφόσον το θελήσουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ