Η mediastalker στον τελικό του Euroleague Tech Challenge 2019

Ελληνική συμμετοχή θα υπάρξει και φέτος στον τελικό του διαγωνισμού Euroleague Tech Challenge 2019, που διοργανώνεται στη Βαρκελώνη από 21 έως 25 Ιανουαρίου, με την mediastalker να εκπροσωπεί τη χώρα μας.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά όπου ελληνική ομάδα επιλέγεται και προσκαλείται να εκπροσωπήσει το εγχώριο start-up οικοσύστημα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Στόχος του συγκεκριμένου διαγωνισμού είναι να συμβάλλει στην ενίσχυση της καινοτομίας, της προστιθέμενης αξίας και στην περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας παρακολούθησης των σπορ.

Ο mediastalker είναι ένας ψηφιακός βοηθός που δημιουργήθηκε για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας των οπτικοακουστικών έργων καθώς και των ζωντανών μεταδόσεων και γεγονότων στο διαδίκτυο. Διαθέτει αυξημένες δυνατότητες λειτουργίας καθώς έχει αναπτυχθεί με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης (AI/ML), επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό την διατήρηση της υψηλής πολιτιστικής αξίας του περιεχομένου, καθώς και την επαναφορά της υλικής αξίας των έργων των δημιουργών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ