Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ακούγονται πιο δυνατά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος

Φέτος και κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, 27 καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα θα γεμίσουν με υπέροχες μελωδίες και ήχους από παραδοσιακά κάλαντα! Τα κάλαντα, ένα από τα λίγα έθιμα που διατηρούνται αναλλοίωτα ακόμα και σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας, είναι συνδεδεμένα, κυρίως, με τις μεγάλες γιορτές του Δωδεκαημέρου (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνια).

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, λοιπόν, μέσα από το τραγούδι των “καλαντιστών” (τραγουδιστές των καλάντων) εξιστορεί στους πελάτες της τα  γεγονότα των ημερών, βάζοντας τους όλους στο εορταστικό κλίμα, με έναν άμεσο και οικείο τρόπο.

Για 7 ημέρες, σε 27 σημεία του δικτύου της εταιρείας, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καλαμάτα, οι πελάτες των καταστημάτων ΑΒ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να ζήσουν μια μοναδική εορταστική εμπειρία μέσα από το τραγούδι των “Καλαντιστών”. Παράλληλα, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα κεράσει τους πελάτες της υπέροχα, χριστουγεννιάτικα κεράσματα όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες, προσφέροντάς τους μία ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Μέσα από την ενέργεια των “Καλαντιστών” η ΑΒ Βασιλόπουλος φιλοδοξεί να ενώσει όλη την Ελλάδα μέσα στο κατάστημα, μεταφέροντας τη μαγεία των γιορτών και θυμίζοντας ότι η Ελλάδα και η παράδοση μάς συνδέουν όλους! Γιατί τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μία γιορτή!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των Καλαντιστών της ΑΒ Βασιλόπουλος μπορείτε να δείτε στο κάτωθι πίνακα.

Το πρόγραμμα των Καλαντιστών της ΑΒ Βασιλόπουλος
Το πρόγραμμα των Καλαντιστών της ΑΒ Βασιλόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ