Υψηλές πτήσεις τον Νοέμβριο για τη Ryanair

Υψηλές πτήσεις εμφάνισε και τον Νοέμβριο η Ryanair, καθώς η αεροπορική εταιρεία εμφάνισε σημαντική αύξηση επιβατών, ενώ σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα διαμορφώθηκαν και οι δείκτες πληρότητας στις πτήσεις της.

Ειδικότερα, η επιβατική κίνηση της Ryanair τον προηγούμενο μήνα αυξήθηκε κατά 8%, φτάνοντας τα 10,1 εκατ. επιβάτες, με τον συντελεστή πληρότητας να ανέρχεται στο 96%.

Αν σε αυτούς περιληφθεί και η κίνηση της Lauda, που τον προηγούμενο μήνα μετέφερε 0,5 εκατ. επιβάτες με συντελεστή πληρότητας 93%, τότε η συνολική επιβατική κίνηση του Νοεμβρίου εμφανίζει αύξηση 11% και φτάνει τα 10,4 εκατ. επιβάτες. Ο συντελεστής πληρότητας για το σύνολο της επιβατικής κίνησης παραμένει δε στο 96%.

Ryanair_November

Σχολιάζοντας την επιβατική κίνηση του Νοεμβρίου, ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “Η επιβατική κίνηση της Ryanair κατά τον Νοέμβριο (περιλαμβάνοντας την κίνηση της Laudamotion) αυξήθηκε κατά 11% σε 10,4 εκατ. πελάτες, λόγω χαμηλότερων τιμών και της επιτυχίας σχεδιασμού του χειμερινού προγράμματος. Εκτελέσαμε πάνω από 56.000 προγραμματισμένες πτήσεις, με πάνω από το 88% να φθάνουν στην ώρα τους, καθώς η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές και την μεγαλύτερη ακρίβεια στις αφίξεις/αναχωρήσεις από οποιαδήποτε μεγάλη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ