Daikin Ελλάς: Νέα διευθύνουσα σύμβουλος η Χριστίνα Αντωνίου

“Αλλαγή σκυτάλης” στην κορυφή της ιεραρχίας της Daikin Ελλάς, καθώς ο Ηλίας Κατσούλης, σημερινός διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μετακινείται στην Hubbard Products, μέλος του ομίλου Daikin με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο αναλαμβάνοντας την αντίστοιχη θέση.

Στην Daikin Ελλάς τώρα, την θέση του κ. Κατσούλη θα αναλάβει η Χριστίνα Αντωνίου η οποία σήμερα κατέχει τη θέση της διευθύντριας πωλήσεων.

Σημειώνεται πως Ηλίας Κατσούλης εντάχθηκε στον όμιλο Daikin πριν από 12 χρόνια και με την πάροδο των ετών  βρέθηκε σε διαφορετικούς ρόλους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Βέλγιο. Στη Daikin Ελλάδος, ο Ηλίας Κατσούλης ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή και διευθύνοντος συμβούλου το 2012.

Η Χριστίνα Αντωνίου, με εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα HVAC στην Ελλάδα πριν από την είσοδό της στον όμιλο Daikin πριν από 13 χρόνια, ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας πωλήσεων το 2011.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Ηλία και την Χριστίνα στις αντίστοιχες υπεύθυνες θέσεις τους, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019 και θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στα καινούρια τους καθήκοντα. Πιστεύουμε ότι με την καθοδήγηση τους αλλά και τη συνεχή προσπάθεια όλων των μελών της εταιρείας, η Daikin μπορεί να επιτύχει το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης μέχρι το 2020 και πέρα από αυτό”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ