Η νέα σειρά του Μπεν Στίλερ, Escape at Dannemora, έρχεται στην COSMOTE TV

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά Escape At Dannemora, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου ηθοποιού Μπεν Στίλερ, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στην COSMOTE TV, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 00.00, 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική.

Η σειρά θα προβάλλεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (00.00) στο COSMOTE CINEMA 4HD και ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμη on demand μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Κάθε επεισόδιο θα προβάλλεται και σε επανάληψη κάθε Τρίτη βράδυ στις 20.00 (COSMOTE CINEMA 4HD).

Η νέα μίνι σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορία μίας εργαζόμενης φυλακών στη Νέα Υόρκη, η οποία αναπτύσσει ερωτικές επαφές με δύο κρατούμενους και τους βοηθάει να δραπετεύσουν. Στο all star καστ της σειράς συναντάμε τον βραβευμένο με OSCAR και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό Μπενίσιο ντελ Τόρο (21 Γραμμάρια, Traffic, Sicario), την επίσης βραβευμένη με OSCAR, Χρυσή Σφαίρα και βραβεία Emmy Πατρίτσια Αρκέτ (Boyhood, Medium) και τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Πολ Ντάνο (There will be Blood, Little Miss Sunshine).

Το σενάριο του Escape At Dannemora υπογράφουν ο υποψήφιος για OSCAR και Χρυσή Σφαίρα, Μάικλ Τόλκιν (The Player) και ο βραβευμένος Μπρετ Τζόνσον (Mad Men).

Το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA , είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται εντελώς δωρεάν, ως πρόσθετη υπηρεσία, σε συνδρομητές COSMOTE TV ή διατίθεται σε μεμονωμένα πακέτα COSMOTE TV GO (CINEMA, DOCUMENTARIES, SPORTS). Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV PLUS οι συνδρομητές αποκτούν πρόσβαση σε μία πλούσια συλλογή με ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ και εκπομπές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE HISTORY, εφόσον τα κανάλια περιλαμβάνονται στο πακέτο συνδρομής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ