Συμβάσεις άνω των 2 δισ. ευρώ με τρεις κινεζικές εταιρείες εξασφάλισε η Nokia

Τρεις συμφωνίες πλαίσιο με την China Mobile, την China Telecom και την China Unicom, συνολικού ύψους άνω των 2 δισ. ευρώ, υπέγραψε η σουηδική εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Nokia, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Εισαγωγών της Κίνας στη Σαγκάη.

Με βάση τις συμφωνίες, η Nokia θα αναπτύξει τεχνολογίες και υπηρεσίες που έχουν στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών σε ευρυζωνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρη την Κίνα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση που καταγράφεται από τη μετάβαση των παρόχων σε δίκτυα 5G.

Η ζήτηση για υπηρεσίες διαδικτύου, ιδίως μέσω κινητών συσκευών, συνεχίζει να αυξάνεται στην Κίνα. Έτσι, οι China Mobile, China Telecom και China Unicom, στο πλαίσιο της δέσμευσής τους να παρέχουν στους συνδρομητές τους την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών, θα αξιοποιήσουν προϊόντα και υπηρεσίες της Nokia ώστε έως το τέλος του 2019 να βελτιώσουν την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την απόδοση των δικτύων τους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουν τη στενή συνεργασία μας σε αυτύς τους σημαντικούς πελάτες στην Κίνα για να οδηγήσουμε σε νέα επίπεδα τις επιδόσεις των δικτύων τους στο πλαίσιο της μετάβασής τους στο 5G. Αξιοποιώντας το εύρος των προϊόντων και υπηρεσιών μας, θα συνεργαστούμε στενά με την China Mobile, την China Telecom και την China Unicom με στόχο την ανάπτυξη τεχνολογιών που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές τους ανάγκες”, δήλωσε ο πρόεδρος της Nokia Shanghai Bell, Mike Wang.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ