Αποχώρησε από την Praxia Bank ο Σωτήρης Συρμακέζης

Παρελθόν αποτελεί από τις 31 Οκτωβρίου από την Praxia Bank o Σωτήρης Συρμακέζης, Chief Retail and Technology Officer της τράπεζας.

Οι ακριβείς λόγοι της αποχώρησης του Σωτήρη Συρμακέζη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του EMEAgr, η αποχώρηση του κ. Συρμακέζη δεν διαταράσσει τον στρατηγικό σχεδιασμό, τα πλάνα και τα σχέδια της τράπεζας. 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Praxia Bank, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης και επιχειρηματικών κόμβων. Η όλη διαδικασία θα είναι εξ-ολοκλήρου ψηφιακή με ενιαίο front-end για όλες τις αλληλεπιδράσεις με την τράπεζα, στα πρότυπα των FinTech τραπεζών. 

Τα κορυφαία στελέχη της τράπεζας έχουν επανειλημμένα διατυπώσει την άποψη πως από την στιγμή που η Ελλάδα έχει αρχίσει να βλέπει σημάδια οικονομικής ανάκαμψης, η Praxia Bank θα μπορούσε να βοηθήσει την οικονομία να αναπτυχθεί υποστηρίζοντας μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέσω χρηματοδότησης, ενώ σκοπεύει να αυξήσει το χαρτοφυλάκιο χορηγήσεων της με 4 δισ. ευρώ μέχρι το 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ