Πλούσια δώρα χαρίζουν οι συναλλαγές με Mastercard στα Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos

Από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, οι κάτοχοι καρτών Mastercard, με κάθε ανέπαφη συναλλαγή που πραγματοποιούν εντός των τριών μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα και αξέχαστες εμπειρίες.

Η Mastercard σε συνεργασία με τα Golden Hall και The Mall Athens στην Αθήνα, καθώς και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιεί μηνιαίους διαγωνισμούς προσφέροντας δωροεπιταγές αξίας έως 500 ευρώ στους νικητές. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αξέχαστες εμπειρίες, όπως ιδιωτική κινηματογραφική προβολή και δείπνο στα εστιατόρια των εμπορικών κέντρων.

Η διαδικασία συμμετοχής ισχύει για όλες τις ανέπαφες συναλλαγές στα καταστήματα των τριών εμπορικών κέντρων της Lamda Development, συμπεριλαμβανόμενης και της πληρωμής του parking. Οι καταναλωτές συμμετέχουν στους μηνιαίους διαγωνισμούς όσες φορές το επιθυμούν, φωτογραφίζοντας την POS απόδειξη κάθε ανέπαφης συναλλαγής τους και ανεβάζοντάς την φωτογραφία στο site Mastershoppers.gr, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον διαγωνισμό. Όσο περισσότερες φωτογραφίες ανέβουν, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες επιτυχίας.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά: “Η συνεργασία μας με την Lamda Development, αποτελεί μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία, με στόχο να προσφέρουμε όλο και περισσότερα οφέλη στους κατόχους καρτών Mastercard. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε τη δυνατότητα μέσα από αυτή τη συνεργασία να ενισχύσουμε την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών στα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε πολλαπλές εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας στους καταναλωτές, με κάθε ευκαιρία”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ