Στρατηγική συμφωνία του ομίλου Fais με τη DKNY, τα σχέδια για την Αθήνα

Τη στρατηγική συνεργασία του με τον διεθνή αμερικανικό οίκο DKNY ανακοίνωσε ο όμιλος Fais, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας του στον χώρο του luxury industry.

Μέσω της στρατηγικής συμφωνίας με την DKNY, ο όμιλος Fais εξασφαλίζει την αποκλειστική διάθεση και προώθηση των προϊόντων του αμερικάνικου οίκου στην ελληνική αγορά, καθώς και στις αγορές της Κύπρου, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.

Η συνεργασία αφορά στις προϊοντικές σειρές DKNY Accessories, DKNY Footwear, DKNY Sportswear (Ready-To-Wear) και DKNY Sport, με διανομή στο δίκτυο καταστημάτων Καλογήρου, Haralas, στα πολυκαταστήματα Attica και Notos, καθώς και σε ένα διευρυμένο δίκτυο χονδρικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα άμεσα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας είναι επίσης η δημιουργία αποκλειστικών καταστημάτων και σημείων διάθεσης DKNY στην Αθήνα.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου του με τα μεγαλύτερα Fashion Brands παγκοσμίως, o Όμιλος Fais, που απέκτησε πρόσφατα τα καταστήματα Καλογήρου και Haralas, στενών συνεργατών της DKNY τα τελευταία 25 χρόνια, χαίρει της εμπιστοσύνης του GIII Group, στο οποίο ανήκει το δημοφιλές brand DKNY.

Η εν λόγω συνεργασία έρχεται να κεφαλαιοποιήσει την ηγετική παρουσία του ομίλου στο luxury industry και ειδικότερα στο χώρο της ένδυσης και υπόδησης, σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ