Honor 8X: Έρχεται να ταράξει τα “νερά” στη μεσαία κατηγορία!

Με τιμή διάθεσης στα 299 ευρώ και χαρακτηριστικά τηλεφώνου που βρίσκει κανείς σε συσκευές μεγαλύτερης κατηγορίας και τελικής τιμής η νέα πρόταση της Honor, το Honor 8X, που “αποκαλύφθηκε” εχθές το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Τσεχίας έρχεται να “ταράξει” τα νερά στη μεσαία κατηγορίας την οποία ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει.

oznor

Η οθόνη των 6,5 ιντσών εντυπωσιάζει Honor 8X είναι η αλήθεια με την πρώτη ματιά, ενώ το πάνελ της συσκευής καλύπτει το 91% της οθόνης, ενώ το γυαλί που καλύπτει και το πίσω μέρος της νέας συσκευής της Honor βελτιώνει αισθητά το τελικό αποτέλεσμα και των χρήστη.

Το δυνατό σημείο της νέας συσκευής της Honor που παρουσιάστηκε στο Κάστρο της Πράγας είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI) που βοηθά στην καλύτερη λήψη φωτογραφιών. Βεβαίως σε αυτό το πεδίο το Honor 8X “εξοπλίζεται” με μια διπλή κάμερα, ανάλυσης 20ΜΡ και 2ΜΡ αντίστοιχα. Η πρώτη κάμερα των 20 MP διαθέτει διάφραγμα f/1.8, ενώ η δεύτερη κάμερα των 2 MP βοηθά ούτως ώστε ο χρήστης να έχει καλύτερο αποτέλεσμα στις λήψεις και παράλληλα να θολώσει το φόντο πίσω από το αντικείμενο που εστιάζει προσφέροντας έτσι αίσθηση επαγγελματικής λήψης. Σε υψηλά επίπεδα παράλληλα κινείται και η κάμερα της οθόνης για τις απαραίτητες πλέον λήψεις selfie φωτογραφιών, εδώ λοιπόν η κάμερα του Honor 8X διαθέτει ανάλυση 16MP και διάφραγμα f/2.0.

Honoer-EMEAgr-8x

To Honor 8X “φοράει” τον οκταπύρηνο επεξεραστή HiSilicon Kirin 710 SoC και έρχεται με 4GB ή 6GB RAM, μπαταρία 3.750mAh, θύρα ακουστικών, διπλή κάρτα SIM και 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να φθάσει ακόμη και τα 400 GB (με εξωτερική κάρτα).

Το νέο μοντέλο της Honor αναμένεται στην ελληνική αγορά στις τελευταίες ημέρες του τρέχοντος μήνα, αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός με τιμή στα 299 ευρώ.

Shen Wang: “Στόχος να μεγαλώσουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα”

Με αφορμή την παρουσίαση του Honor 8Χ το EMEAgr μίλησε με τον Country Manager της Honor στην Ελλάδα, Shen Wang, ο οποίος μεταξύ άλλων μας ανέφερε πως ο σχεδιασμός της Honor προβλέπει περαιτέρω ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

Honox-EMEAgr-980x620

“Εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς και της οικονομίας γενικότερα και έχουμε ως στόχο να επεκταθούμε βήμα-  βήμα με στόχο να κερδίσουμε μερίδια αγοράς στον τομέα των κινητών τηλεφώνων. Μέσα σε ένα οκτάμηνο πετύχαμε να μπούμε στην ανταγωνιστική αγορά της Ελλάδος αυξάνοντας την διείσδυση μας και μεσοπρόθεσμος στόχος μας είναι ένα μερίδιο 5% της αγοράς”, τόνισε ειδικότερα ο Shen Wang.

“Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Honor είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι συσκευές σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές για τους καταναλωτές”, ανέφερε ακόμη ο Shen Wang.

Honor-8x-IMG_2217

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ