Πρώτη υλοποίηση έργου Citrix on Azure στην Ελλάδα από την Office Line για την Intertranslations

Την υλοποίηση έργο Azure migration για την Intertranslations, βασικό ανάδοχο μεταφραστικών έργων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε περισσότερους από 130 γλωσσικούς συνδυασμούς, πραγματοποίησε η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομών ΙΤ και υλοποίησης απαιτητικών έργων Πληροφορικής Office Line.

Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο έργο ψηφιακού μετασχηματισμού σε παραγωγή στην Ελλάδα, βασισμένο σε τεχνολογίες Citrix on Azure.

Η πιστοποιημένη τεχνογνωσία της Office Line τόσο σε τεχνολογίες Microsoft Azure, όσο και σε περιβάλλον Citrix, αποτέλεσε την ασφαλιστική δικλείδα της επιτυχούς πρώτης υλοποίησης.

Ειδικότερα, η υλοποίηση ικανοποίησε την ανάγκη της Intertranslations για κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεών της για collaboration, ασφάλεια, ευελιξία επικοινωνίας, καθώς και για βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης, επιτυγχάνοντας τη μείωση του μεγάλου διαχειριστικού χρόνου υποστήριξης, τη δέσμευση κεφαλαίων για την ανανέωση του υπάρχοντος εξοπλισμού και την ευελιξία για αυξομείωση της υπολογιστικής ισχύος της εταιρείας, προσαρμοσμένης στο work load των πελατών της.

Η Office Line, εισηγήθηκε όλη η μηχανογραφική υποδομή να υλοποιηθεί στο Azure, διασφαλίζοντας όλα τα πλεονεκτήματα του cloud σε σχέση με την “on premise” υποδομή.

Με την ολοκλήρωση του έργου τον Αύγουστο του 2018, η Intertranslations διαθέτει πλέον μια ενιαία πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας για τους συνεργάτες της, η οποία έχει προσδώσει αυξημένη ασφάλεια και μεγαλύτερα επίπεδα ευελιξίας στην καθημερινότητά τους, με αποτέλεσμα την αύξηση της ίδιας της παραγωγικότητας της επιχείρησης.

Ο Μιχαήλ Ξυνός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intertranslations Α.Ε., δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιλογή μας να συνεργασθούμε με την Office Line, καθώς, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία μας αναβάθμισε και ενοποίησε τις υποδομές της, καλύπτοντας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τις αυξημένες απαιτήσεις για επιχειρησιακή λειτουργικότητα, καθώς επίσης ευελιξία και ασφαλή συνεργασία με όλα τα τμήματα της εταιρείας και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες. Ευχαριστούμε πολύ την Office Line για την άψογη συνεργασία και την επιτυχή υλοποίηση ενός τόσο απαιτητικού έργου”.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Office Line A.E., ανέφερε σχετικά: “Η σημαντική αυτή συνεργασία με την Intetranslations για το πρώτο ολοκληρωμένο έργο ψηφιακού μετασχηματισμού σε παραγωγή στην Ελλάδα, βασισμένο σε τεχνολογία Citrix on Azure, αποτέλεσε μια μοναδική πρόκληση που φέραμε εις πέρας. Πλέον, δίνουμε τη δυνατότητα στην Intetranslations να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του Microsoft Azure, προκειμένου να έχει την ευελιξία δομικών επιχειρηματικών αλλαγών, αυξομείωση του δυναμικού της χωρίς επιπλέον συντήρηση αντίστοιχης υποδομής, ανάλογα με τις ανάγκες της, καθώς και πληθώρα άλλων πλεονεκτημάτων που διασφαλίζει το cloud. Ευχαριστούμε θερμά την Intertranslations για την εμπιστοσύνη της”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ