“Καθρέπτης” της οικογένειας Κουτσολιούτσου η Folli Follie!

ειδικού συνεργάτη

Τις τελευταίες ημέρες η συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου του FF Group, Τζώρτζη Κουτσολιούτσου στην εφημερίδα Καθημερινή, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της “υπόθεσης Folli Follie δημιουργώντας παράλληλα πλήθος σεναρίων αναφορικά με την χρησιμότητα της.

Κάποιοι μίλησαν για μια συνέντευξη “όπλο”, στην υπερασπιστική γραμμή του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου όταν και αν βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές, μέσα από την εταιρεία, αναφέρουν πως αν “διαβάσουμε” καλύτερα την συγκεκριμένη συνέντευξη θα “δούμε” τι ακριβώς συνέβαινε στο εσωτερικό της “παντοδύναμης” όπως έδειχνε Folli Follie, αλλά και της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος σε αυτή τη συνέντευξη ίσως τελικά να μίλησε από καρδιάς, όσο είναι αυτό δυνατόν φυσικά, και να περιέγραψε με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο είναι η αλήθεια ότι συνέβαινε μέσα στην εταιρεία. Βεβαίως οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως μάλλον άργησε να αντιδράσει, καθώς και ο ίδιος μάλλον έδειχνε “βολεμένος” με την όλη κατάσταση.

Από την άλλη όμως οι ευθύνες ενός διευθύνοντος συμβούλου είναι δεδομένες και με αυτές θα βρεθεί “αντιμέτωπος” ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος στο μέλλον. Σε αυτή τη φάση πάντως φαίνεται πως προτεραιότητα του ίδιου είναι να έχει δίπλα του τους εργαζομένους του ομίλου FF Group που ξεπερνούν τους 1.000 στην Ελλάδα και τους 5.000 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα του FF Group όλα τα σενάρια είναι “ανοιχτά”. Το πιθανότερο ωστόσο σενάριο και το πιο άμεσα εφαρμόσιμο είναι αυτό της “διάσπασης” της εταιρείας σε δύο “κομμάτια” το “ευρωπαϊκό” και το “ασιατικό” με την Fosun να αποκτά τον έλεγχο του “ασιατικού χαρτοφυλακίου” και τo FF Group τον έλεγχο του “ευρωπαϊκού”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ