Ημέρα Καριέρας στις 4 Οκτωβρίου από την ICAP Contact Center

Ημέρα Καριέρας, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, διοργανώνει η ICAP Contact Center, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Εταιρειών ICAP Group (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 2, Καλλιθέα, 17676), με στόχο την άμεση πρόσληψη ενδιαφερομένων σε υπηρεσίες call center.

Επαγγελματίες recruiters θα υποδέχονται τους υποψηφίους από τις 11.00 έως τις 16.00 στην αίθουσα “Δελφοί” όπου θα πραγματοποιούνται προσωπικές συνεντεύξεις και αξιολογήσεις.

Απαραίτητη είναι η εκ των προτέρων Δήλωση Συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 210 7200588 , e-mail: [email protected]

Το Contact Center της ICAP ιδρύθηκε το 1999 με αποστολή του την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών contact center – με εξειδίκευση στην άμεση B2B και B2C επικοινωνία. Ως εξωτερικός πάροχος υπηρεσιών προς τους μεγαλύτερους οργανισμούς, φαρμακευτικές εταιρείες, δημόσιους φορείς, οργανισμούς τηλεπικοινωνιών και τράπεζες στην Ελλάδα, έχει εδραιώσει επιτυχημένες μακροχρόνιες συνεργασίες μέσω της κατάκτησης στόχων για τους πελάτες του και της διατήρησης win-win σχέσεων.

Τα επιτεύγματα αναφέρονται όχι μόνο σε ποσοτικά επίπεδα αλλά και σε υψηλή ποιότητα επικοινωνίας με τους τελικούς πελάτες, με σεβασμό προς το brand της εταιρείας που εκπροσωπούν αλλά και με συνεχή προσπάθεια αποτύπωσης των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ