15 εκατ. ευρώ οι προ-παραγγελίες για τα νέα iPhone στην Ελλάδα!

Σε αριθμό ρεκόρ, αρκετά μεγαλύτερο από αυτό του προηγούμενου μοντέλου, αναμένεται να φτάσει η ζήτηση για τα νέα μοντέλα iPhone που θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά. Οι μέχρι στιγμής προ-παραγγελίες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αναμένεται σε προ-παραγγελίες να έχουν ξοδευτεί 15.000.000 ευρώ.

Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν σε 2 “κύματα” στην αγορά. Τα iPhone Xs και iPhone Xs MAX, που αποτελούν και τα πιο ακριβά μοντέλα με τιμές που ξεκινούν από τα 1.300 ευρώ θα κυκλοφορήσουν πρώτα, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει το πιο “φτηνό” μοντέλο, το iPhone xR, το οποίο θα ξεκινάει λίγο κάτω από τα 1.000 ευρώ.

Όπως φανερώνουν οι προ-παραγγελίες, τα φετινά iPhone αναμένεται να πουλήσουν ακόμα καλύτερα από το προηγούμενο επετειακό μοντέλο, ενώ σε μόλις 3 μέρες από την στιγμή που άνοιξαν οι προ-παραγγελίες, έχουν παραγγελθεί πάνω από 10.000 συσκευές. Μόνο την Παρασκευή, την ημέρα που κυκλοφόρησαν οι συσκευές στις πρώτες χώρες, παραγγέλθηκαν τηλέφωνα αξίας 6.000.000 ευρώ, ενώ το ποσό που έχει συνολικά διατεθεί για προ-παραγγελίες, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, αγγίζει τα 15.000.000 ευρώ. 

Τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσημα στην χώρας μας την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

iphonex-EMEAgr-001

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ