Παγκόσμιες ουρές για το νέο iPhone

Οι γνωστές ουρές έξω από τα καταστήματα της Apple έχουν αρχίσει και δημιουργούνται από το πρωί καθώς πλήθος καταναλωτών έχουν σπεύσει να προμηθευτούν το νέο smartphone thw εταιρείας. 

Η ουρά έξω από το εμβληματικό κατάστημα της Apple στο Λονδίνο είχε ξεκινήσει να σχηματίζεται από τις 7:30 χθες το απόγευμα, με τις αναφορές όμως να κάνουν λόγο για σημαντικά μικρότερη ουρά σε σχέση με την κυκλοφορία του iPhone X πέρυσι. 

Τελείως διαφορετική όμως ήταν η κατάσταση έξω από τα καταστήματα της Apple στην Σιγκαπούρη, όπου ένα τεράστιο πλήθος κόσμου είχε στηθεί από το πρωί περιμένοντας να αποκτήσουν πρώτοι τα νέα iPhone XS και iPhone XS MAX. Αντίστοιχη η εικόνα και στο Ντουμπάι, όπου εκατοντάδες φίλοι της εταιρείας έκατσαν υπομονετικά στην ουρά για τα νέα μοντέλα της εταιρείας. 

iphone xs launch-02

Παρά την μικρή (για τα δεδομένα της εταιρείας) προσέλευση στο Λονδίνο, η γενική εικόνα παγκοσμίως είναι αρκετά καλή για την εταιρεία και το στοίχημα που έβαλε με την αγορά παρουσιάζοντας μια ακόμα ακριβότερη συσκευή σε σχέση με το iPhnoe X δείχνει να αποδίδει. Πολλοί από αυτούς που περίμεναν στην ουρά είπαν πως η τιμή δεν έχει σημασία, μπροστά στην σπουδαιότητα που έχει το smartphone στην σημερινή κοινωνία. Όταν ρωτήθηκαν, πολλοί από αυτούς που περιμένουν στην ουρά χρησιμοποίησαν τα λόγια του Tim Cook ο οποίος είπε πως”μια συσκευή που αντικαθιστά τόσες άλλες δεν γίνεται να είναι φτηνή”. 

Σύμφωνα με τους αναλυτές σχετικά με Λονδίνο και την προσέλευση, η διαφορά οφείλεται στο γεγονός πως πέρυσι υπήρχαν προβλήματα στην τροφοδοσία των καταστημάτων και υπήρχε έλλειψη, κάτι που οδήγησε όσους ήθελαν να βάλουν πρώτοι στο χέρι το καινούργιοiPhone είχαν προτιμήσει να περιμένουν στην ουρά, κάτι που δεν συμβαίνει φέτος. Άλλος ένας λόγος είναι πως το τελευταίο iPhone της φετινής σειράς, το iPhone XR που αναμεμένεται να τραβήξει το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε πολλοί καταναλωτές που θέλουν να το αποκτήσουν, δεν έχουν λόγο να περιμένουν από τώρα στην ουρά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ