Εξειδικευμένες παρουσιάσεις για Cloud και Cyber Security από τη Space Hellas στη ΔΕΘ

Με εξειδικευμένες παρουσιάσεις για τεχνολογίες Cloud και Cyber Security θα δώσει το παρών στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Space Hellas.

Στο περίπτερο της Cisco, ο Σωτήρης Καραγιάννης, Head of Technology Innovation, με την ομιλία “Cyber Security: Combatting Fraud and Monitoring Risk using hybrid cloud Cisco-Intel Data Center technologies”, θα παρουσιάσει τις λύσεις της Web-IQ, εταιρείας του ομίλου Space Hellas, στο πλαίσιο των Cisco Ecosystem Partner Solutions. Η παρουσίαση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13/9 στις 18.00 και το Σάββατο 15/9 στις 18.00.

Στο περίπτερο της Μicrosoft, ο Σωκράτης Κωστίκογλου, Director IT, Applications και R&D, θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση “Empowering your cloud transformation journey: azure solutions & practices”, την Πέμπτη, 13/9, ώρα 20.00 και την Παρασκευή, 14/9, στις 18.00.

Στην ημερίδα του Ελληνο-Aμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα “Cyber Security & Data Protection”, ο Σωτήρης Καραγιάννης, θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο, «Uncovering the blind spots of future digital risks». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ΔΕΘ την Τετάρτη, 12/9, μεταξύ 14.00-18.00, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης (Αίθουσα Ολυμπιάς).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ