H Viva Wallet ενεργοποιεί UK IBAN λογαριασμούς για τους πελάτες της στη Βρετανία

H Viva Wallet ενεργοποιεί από σήμερα UK IBAN λογαριασμούς για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις – πελάτες της στη Μεγάλη Βρετανία, με απευθείας σύνδεση στο Faster Payments για άμεση εκτέλεση εντολών μεταφοράς κεφαλαίων (instant payments) από και προς όλες τις τράπεζες και παρόχους πληρωμών της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι UK IBAN επαγγελματικοί λογαριασμοί (με sort code 04-00-24) και η άμεση εκτέλεση εντολών μεταφοράς κεφαλαίων, προστίθενται σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία πληρωμών που παρέχεται στους πελάτες της εταιρείας στη Μεγάλη Βρετανία. Οι επιχειρήσεις στην Μεγάλη Βρετανία μπορούν μέσω της Viva Wallet να ανοίξουν επαγγελματικό λογαριασμό μέσα σε δύο μόνο λεπτά και να δέχονται πληρωμές με κάρτες στο φυσικό και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, να χρησιμοποιούν την εταιρική χρεωστική Viva Wallet κάρτα για τη χρέωση εταιρικών εξόδων τους και την ανάληψη από ATM και να διαχειρίζονται τις υπηρεσίες πληρωμών τους μέσω της web-banking εφαρμογής της Viva Wallet.

Ο Μάριος Τζίτζιρας, Strategic Projects Director της Viva Wallet, δήλωσε σχετικά: «Η Viva Wallet αξιοποιεί τις δυνατότητες των Ευρωπαϊκών οδηγιών πληρωμών και δημιουργεί μία διεθνή εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πληρωμών σε χώρες της Ευρώπης. Προσπαθούμε διαρκώς να αναλύουμε τις τοπικές ανάγκες καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει η κάθε χώρα, ώστε να δημιουργούμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητές της. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να επικεντρώνονται στις δραστηριότητές τους και εμείς να τους απαλλάσσουμε από το άγχος των πληρωμών τους».

Η Viva Wallet διαθέτει επίσημη άδεια λειτουργίας εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και πρωτοπορεί στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παρέχοντας υπηρεσίες πληρωμών σε τρία νομίσματα (EURO, GBP, LEU) και έχει παρουσία σε πέντε χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο και Ρουμανία).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ