Public: Προσφορά 3.000 πακέτων σχολικών ειδών σε πυρόπληκτες οικογένειες

Τα καταστήματα Public, μέλος του Ομίλου Olympia, προσφέρουν 3.000 ολοκληρωμένα πακέτα σχολικών ειδών στις οικογένειες που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και στο Δήμο Μαραθώνα, σε ένδειξη συμπαράστασης και με στόχο την ανακούφισή τους.

Πιο συγκεκριμένα, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Όμιλος Olympia και τα καταστήματα Public θα χορηγήσουν 3.000 σχολικά πακέτα στους μαθητές των πληγεισών οικογενειών που διαμένουν μόνιμα στο Μαραθώνα και στη Ραφήνα. Τα σχολικά πακέτα καλύπτουν τις ανάγκες μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, από το προσχολικό στάδιο μέχρι και το Λύκειο και περιλαμβάνουν επώνυμα, ποιοτικά σχολικά είδη, όπως σακίδια με γνωστούς παιδικούς ήρωες της εταιρείας ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε., κασετίνες και γραφική ύλη βάσει προδιαγραφών της σχολικής λίστας.

Public_offer_3

Η καταγραφή των αναγκών και η διανομή των πακέτων γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα, τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι, με παράλληλη εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων από εταιρείες του Ομίλου Olympia.

Η παράδοση των σχολικών πακέτων από την Public στους συνεργαζόμενους φορείς θα έχει ολοκληρωθεί ως την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.

Public_offer_2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ