Έτσι θα αγοράσετε το Samsung Note 9 100 ευρώ φθηνότερα

Το Galaxy Note 9, η νέα «ναυαρχίδα» της Samsung, είναι εδώ, ή τουλάχιστον είναι από τώρα δυνατή η προπαραγγελία του, και μάλιστα με έκπτωση ή δόσεις, δίνοντας τη δυνατότητα τους «οπαδούς» της εταιρείας να το αποκτήσουν ευκολότερα.

COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, από εχθές ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το νέο SAMSUNG Galaxy Note9 στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr. Όσοι καταναλωτές, μάλιστα, επιστρέψουν το παλιό τους smartphone στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα μπορούν να αποκτήσουν την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Samsung, με επιπλέον όφελος 100 ευρώ.

Η τιμή διάθεσης της συσκευής ξεκινάει από τα 1.049 ευρώ, ενώ ισχύει και πρόγραμμα άτοκων δόσεων ύψους 29,14 ευρώ για 36 μήνες.

Vodafone

Προπαραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί και στη Vodafone, η οποία επίσης προσφέρει τη δυνατότητα για επιπλέον όφελος 100 ευρώ μέσω του Vodafone Buy Back και την επιστροφή της παλιάς συσκευής. Η τιμή διάθεσης είναι 1.049 ευρώ, ενώ μέσω του Vodafone RED Pass 1 (με 18μηνη δέσμευση) δίνεται στα 925 ευρώ.

Πλαίσιο

Δυνατότητα προπαραγγελίας του Galaxy Note 9 δίνει και η αλυσίδα Πλαίσιο, και μάλιστα με αντίστοιχη προσφορά επιπλέον οφέλους 100 ευρώ με την απόσυρση του παλιού smartphone. Το Πλαίσιο προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα απόκτησης της νέας ναυαρχίδας της Samsung σε έως 48 άτοκες δόσεις, με μηνιαία δόση από 21,85 ευρώ. Η τιμή διάθεσης είναι στα 1.049 ευρώ.

WIND

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη νέα ναυαρχίδα της Samsung για το 2018, Samsung Galaxy Note 9, αμέσως μόλις κυκλοφορήσει, δίνει και η WIND σε όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελία έως και τις 23 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε παραγγελία του Samsung Galaxy Note 9 σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND πανελλαδικά ή ηλεκτρονικά, ενώ μπορούν να το αποκτήσει χωρίς συμβόλαιο, με καινούριο συμβόλαιο ή ανανεώνοντας το συμβόλαιό τους με τη WIND.

Κωτσόβολος

Η συσκευή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο kotsovolos.gr. Όπως μπορούμε να δούμε υπάρχει και δυνατότητα 48 άτοκων δόσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ