Lenovo: Συνεργασία με την GlobalSat για τη διανομή των Lenovo Accessories

Τη συνεργασία της με την GlobalSat Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, με σκοπό τη διανομή Lenovo Accessories που απευθύνονται σε καταναλωτές, ανακοίνωσε η Lenovo.

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας αυτής είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων των Lenovo Accessories και η πρόσβαση των καταναλωτών σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων μέσω του δικτύου συνεργατών της GlobalSat.

Η Lenovo κατασκευάζει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων συνδεδεμένων συσκευών, που περιλαμβάνει smartphones (Motorola), tablets, PCs (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) και workstations καθώς και συσκευές AR/VR και λύσεις smart home/office.

Από τη μεριά της, η GlobalSat A.E. δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, αυτοματισμού γραφείου και οικιακών μικροσυσκευών. H εταιρεία συνεργάζεται, σε αρκετές περιπτώσεις και κατ’ αποκλειστικότητα, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συσκευών κινητής τηλεφωνίας και γενικότερα προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της μέσω του δικτύου συνεργατών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ