Η LG σας χαρίζει τον ΦΠΑ 24% για αγορά Smart κλιματιστικού με Wi-Fi

Με κάθε αγορά LG κλιματιστικού με λειτουργία Wi-Fi από τη σειρά Artcool Mirror, η LG προσφέρει ιδανικό κλίμα στους καταναλωτές και κάνει δώρο τον Φ.Π.Α. 24%.

Τα κλιματιστικά της LG συμπληρώνουν μοναδικά οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο συνδυάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις με την εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα Smart Inverter κλιματιστικά της σειράς Artcool Mirror ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα το κλιματιστικό από το κινητό τους, μέσω της εφαρμογής LG SmartThinQ, είτε βρίσκονται εντός είτε βρίσκονται εκτός του σπιτιού τους.

Το έξυπνο app προσφέρει διάφορες προσωποποιημένες επιλογές, επιτρέποντάς τους να επιλέξουν τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας (θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα, κατεύθυνση περσίδων κ.τ.λ.) και να αποθηκεύσουν τις ρυθμίσεις τους. Η επιλογή συνδεσιμότητας της εφαρμογής SmartThinQ επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλείνουν τη συσκευή καθώς βγαίνουν από το χώρο, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα πρακτικό για όσους είναι πολυάσχολοι και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Επιπλέον, τα κλιματιστικά διαθέτουν τη λειτουργία Smart Diagnosis για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω smartphone για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θεμάτων.

H προσφορά ισχύει για ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα από την 1η Αυγούστου 2018 έως τις 31 Αυγούστου 2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ