Huawei: Αύξηση πωλήσεων 15% στο πρώτο εξάμηνο, στα 47,7 δισ. δολάρια

Σημαντική άνοδο κατέγραψαν το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης οι πωλήσεις της Huawei Technologies, η οποία συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία και έχοντας βάλει πλώρη για τη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ειδικότερα, ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως εμφάνισε τους πρώτους έξι μήνες του έτους πωλήσεις 325,7 δισ. γουάν ή 47,7 δισ. δολάρια, αυξημένες κατά 15%.

Η αύξηση επιτεύχθηκε χάρη στις ισχυρές επιδόσεις της εταιρείας σε όλους τους τομείς λειτουργίας της, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και των υπηρεσιών.

Το λειτουργικό περιθώριο της εταιρείας το ίδιο διάστημα αυξήθηκε στο 14% από 11% που ήταν το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης οικονομικής χρήσης..

Η εταιρεία εκτιμά ότι η δυναμική αυτή θα διατηρηθεί και ότι θα ολοκληρώσει τη χρήση με ισχυρά μεγέθη, ενώ επιβεβαιώνει την δέσμευσή της να συμβάλλει στην ψηφιακή και έξυπνη ανάπτυξη της κοινωνίας και να διασφαλίσει την αειφόρο ανάπτυξη.

Εξάλλου, η έμφαση που δίνει η εταιρεία στην καινοτομία, σε συνδυασμό πάντα με το ξεχωριστό design των συσκευών της, είναι ο λόγος που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της η Huawei έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και την αναγνώριση της αγοράς.

Στόχος της εταιρείας, άλλωστε, είναι να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο πλαίσιο αυτό μέσω της δημιουργίας ανοιχτών πλατφορμών Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT), OpenLabs και πλατφορμών για παγκόσμιο μάρκετινγκ και υπηρεσίες, η Huawei προσελκύει όλο και περισσότερους συνεργάτες, επιτρέποντας την κοινή καινοτομία και οικοδομώντας ένα οικοσύστημα γύρω από τις κοινές υπηρεσίες πελατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ