CHEP: Ο C. Campe νέος senior vice president της ευρωπαϊκής εφοδιαστικής αλυσίδας

Τον διορισμό του Christophe Campe στη θέση του senior vice president για την ευρωπαϊκή εφοδιαστική αλυσίδα ανακοίνωσε η εταιρεία λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας CHEP.

Ο C. Campe κατείχε έως τώρα τη θέση vice president στον τομέα First Mile Solutions (FMS) και key accounts Ευρώπης. Τη θέση αυτή αναλαμβάνει πλέον η Candice Herndon, που μέχρι σήμερα ασκούσε καθήκοντα vice president strategic marketing στην Ευρώπη.

Ο τομέας FMS αφορά τις λύσεις και τις πλατφόρμες της CHEP για ροές συσκευασιών, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών παλετών πλήρους μεγέθους και των (IBC) Pallecon. Σημειώνεται ότι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η CHEP κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως όσον αφορά στα εμπορευματοκιβώτια χύδην φορτίου μεσαίας χωρητικότητας (Intermediate Bulk Container – IBC) Pallecon, κατάλληλα για υγρά και στερεά προϊόντα διάφορων κλάδων, όπως γαλακτοκομικά, αρτυματικές ύλες, βρώσιμα έλαια, χύδην πρωτεΐνη, καλλυντικά, μη επικίνδυνες χημικές ουσίες, καθώς και στερεά αγαθά, συσκευασίες και πώματα.

«Πρόκειται για δύο στελέχη που διαθέτουν διεθνή εμπειρία και γνώσεις, ενώ χαρακτηρίζονται από την αφοσίωσή τους στο να υποστηρίζουν τους πελάτες να ανακαλύπτουν καινοτόμες λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στο πολύπλοκο τοπίο της εφοδιαστική αλυσίδας στην Ευρώπη», σημείωσε ο Michael Pooley, πρόεδρος της CHEP Pallets, EMEA.

Ο C. Campe θα διευθύνει την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία των 350 ευρωπαϊκών κέντρων εξυπηρέτησης της CHEP και θα διαχειρίζεται τα συστήματα εφοδιασμού σε όλο το δίκτυο της CHEP στην Ευρώπη. Εργάζεται για την CHEP από το 1993, αναλαμβάνονται πολλές στρατηγικής σημασία θέσεις. Κατείχε τη θέση του Finance Director για Γερμανία, τις σκανδιναβικές χώρες και την ανατολική Ευρώπη και τον τίτλο του Country General Manager στις χώρες Μπενελούξ και στη Γερμανία, προτού μεταπηδήσει στον τομέα FMS και key accounts Ευρώπης.

«Οι παλέτες, τα κιβώτια και τα εμπορευματοκιβώτιά μας αποτελούν τη αορατή ραχοκοκαλιά της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας. Βελτιωθήκαμε και μάθαμε πολλά από την επαφή μας με εφοδιαστικές αλυσίδες σε έξι ηπείρους και περισσότερες από 70 χώρες. Χάρη στο ευρύ μας δίκτυο, μπορούμε να είμαστε πιο γρήγοροι και να ανταποκρινόμαστε με καλύτερο τρόπο στις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Η συνεργασία σε επίπεδο εφοδιαστικής αλυσίδας είναι βασικό στοιχείο, ώστε να επιτευχθεί εκατέρωθεν εξοικονόμηση κόστους και μια ασφαλέστερη και πιο βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα. Ως εκ τούτου, θα αποτελέσει σημαντικό μέρος των προσπαθειών της νέας ομάδας μου», επισήμανε ο C. Campe.

Η Candice Herndon εντάχθηκε στην CHEP το 2006 και έκτοτε έχει αναλάβει διάφορες περιφερειακές και διεθνείς θέσεις στα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ, στρατηγικής, λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας, αειφορίας και ρυθμιστικών υποθέσεων. Πριν από τη συνεργασία της με την CHEP, εργάστηκε για την Accenture, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής και μάρκετινγκ.

Candice Herndon_VP FMS_CHEP

Από τη νέα θέση της, η C. Herndon θα είναι υπεύθυνη για την περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα FMS της CHEP, έχοντας παράλληλα ηγετική θέση στις ομάδες των key accounts και των πελατειακών σχέσεων για την περιοχή της Ευρώπης.

«Στόχος των ομάδων που εντάσσονται στον τομέα ευθύνης μου, θα είναι να κατανοήσουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και του κλάδου και να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις που θα συμβάλλουν στην εξάλειψη των απορριμμάτων, των κινδύνων και του κόστους στην εφοδιαστική αλυσίδα. Καθώς οι πελάτες μας έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και ευκαιρίες, η CHEP δεσμεύεται να τους υποστηρίζει για τη δημιουργία πιο έξυπνων και πιο βιώσιμων εφοδιαστικών αλυσίδων», δήλωσε η C. Herndon, με την ευκαιρία ανάληψης της νέας της θέσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ