Βοήθεια 1 εκατ. ευρώ και μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων από τη MYTILINEOS

Στην κατάθεση ποσού 1 εκατ. ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής για τους πληγέντες των πυρκαγιών προχώρησε η εταιρεία MYTILINEOS, η οποία ανακοίνωσε και μια σειρά άλλων δράσεων για τη στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ως μικρή ένδειξη σεβασμού και βοήθειας στους συνανθρώπους μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε:

1. Την κατάθεση ποσού 1 εκατ. ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής της Τράπεζας της Ελλάδος.

2. Η Protergia θα προχωρήσει σε πλήρη διαγραφή οφειλόμενων ποσών σε όλους τους καταναλωτές της που υπέστησαν καταστροφή του κτηρίου τους και σε παροχή δωρεάν ρεύματος για δύο μήνες σε όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της στην πυρόπληκτη περιοχή (οι λεπτομέρειες θα δοθούν αναλυτικά στους δικαιούχους).

3. Την έκτακτη αιμοδοσία των εργαζομένων στα γραφεία και σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπέρ των νοσηλευόμενων – τραυματιών.

4. Τη συμμετοχή της εταιρείας στην πρωτοβουλία του ΣΕΒ για την αποκατάσταση έργων υποδομών της περιοχής.

5. Τη συνέχιση από τους εργαζομένους συγκέντρωσης και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης που ξεκίνησε από την επόμενη μέρα της καταστροφής.

«Με άφατη θλίψη, όλοι όσοι εργαζόμαστε στη MYTILINEOS, συμπαραστεκόμαστε στον πόνο όσων έμειναν και θρηνούμε για την απώλεια όσων “έφυγαν” στη μεγάλη εθνική καταστροφή στις 23 Ιουλίου 2018 στην Αττική», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, όπου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ