Κέντρο Συλλογής και Διανομής προσφέρει ο ΟΤΕ στους πυρόπληκτους

Την έμπρακτή βοήθειά του στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές προσφέρει ο Όμιλος ΟΤΕ, διαθέτοντας στον Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου κτίριο 400m2 . Το κτίριο βρίσκεται στο κέντρο της Ραφήνας (Λεωφ. Αλ. Φλέμινγκ 1 & Βασ. Γεωργίου Β΄ 17) και θα χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο ως Κέντρο Συλλογής και Διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για τη στήριξη και ανακούφιση των πληγέντων. Η υποδομή έχει εξοπλιστεί με τηλεφωνικό κέντρο και internet.

Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού: 22940 22202.
Επιπλέον, για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών για αίμα, ο Όμιλος ΟΤΕ, μέσω του Προγράμματος Εθελοντικής Αιμοδοσίας, έχει θέσει, από την πρώτη στιγμή, στη διάθεση των Γενικών Νοσοκομείων Αττικής – ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ» και «Η ΕΛΠΙΣ» – φιάλες αίματος από την Τράπεζα Αίματος των ανθρώπων του Ομίλου, μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρικές τράπεζες αίματος στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος ΟΤΕ και οι άνθρωποί του θα συνεχίσουν να προσφέρουν, με όποιο τρόπο μπορούν, τη στήριξή τους στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ