Τα Χανιά έχουν το δικό τους ΠΛΑΙΣΙΟ Superstore

Ένα νέο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ συνολικής έκτασης 1.400 τ.μ. ανοίγει τις πύλες του στα Χανιά (Μάρκου Μπότσαρη 1) το πρωί της Πέμπτης 26 Ιουλίου 2018, σε ένα πολύ κομβικό σημείο της πόλης, στη θέση που μέχρι πρότινος στεγαζόταν ο ιστορικός κινηματογράφος «Απόλλων».

Πρόκειται για το νέο superstore της εταιρείας, η οποία υιοθετεί ένα πλήρως ανανεωμένο retail identity και δημιουργεί ένα κατάστημα τεχνολογίας διαφορετικό από τα άλλα, ένα κατάστημα όπου ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία 360o . Η επένδυση αυτή εκφράζει την πρόθεσή της να προχωρήσει με αποφασιστικά βήματα προς το μέλλον και να βάλει το shopping σε νέο Πλαίσιο. Το ξεκίνημα έγινε στις αρχές του μήνα με το νέο υπερκατάστημα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ στην Αγία Παρασκευή και με το superstore των Χανίων να αποτελεί ένα δεύτερο αποφασιστικό βήμα.

Στο χώρο του νέου superstore διαμορφώνονται 6 πρωτοποριακά “Experience Points” που το καθένα έχει να προσφέρει στο κοινό κάτι ξεχωριστό. Στο “Home Experience” οι επισκέπτες επιλέγουν τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού, στο “Drone Cage” δοκιμάζουν το drone τους χωρίς καν να βγουν απ’ το κατάστημα, στο “Gaming Zone” τεστάρουν τις ικανότητές τους στο gaming… in- store, ενώ στο “Photo Shooting Spot” αξιολογούν live διαφορετικές κάμερες σε διαφορετικές συνθήκες φωτογράφισης. Τέλος, στο “Sound Spot” έχουν την ευκαιρία
να επιλέξουν από πρώτο χέρι το νέο τους headset και στο “The Lab” να παρακολουθήσουν σε real time την αποκατάσταση κάθε βλάβης της συσκευής τους απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

Η νέα εμπειρία καταστήματος που δημιούργησε το ΠΛΑΙΣΙΟ για τους επισκέπτες του στα Χανιά, ξεκινάει με δυναμικό τρόπο το τριήμερο 26-28/07/2018. Αυτό θα συμβεί μέσα από μία super προσφορά με δώρο τον ΦΠΑ σε πάνω από 10.000 in-store προϊόντα, καθώς και 4 μοναδικά events στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να
δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τις ειδικές φόρμες που θα βρουν στo plaisio.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ