Ενός έτους έγινε η Anytime Κύπρου – Ξεπέρασαν τους 10.000 οι πελάτες της

Τα πρώτα της «γενέθλια» γιόρτασε η Anytime online της INTERAMERICAN στην Κύπρο, με μια εκδήλωση για συνεργάτες και φίλους που οργάνωσε στις 5 Ιουλίου στη Λευκωσία, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους επιτυχημένης δραστηριότητας στη μεγαλόνησο.

Την ιδιαίτερα θετική πορεία της Anytime στην Κύπρο επιβεβαιώνουν οι 10.000 ευχαριστημένοι πελάτες της. Έχοντας κτίσει ήδη μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, η οικογένεια της Anytime μεγαλώνει διευρύνοντας τις δυνατότητές της με ένα ξεκάθαρο προσανατολισμό: την ικανοποίηση των πελατών της και την άμεση εξυπηρέτηση.

Χαιρετισμό εκ μέρους της Anytime και της INTERAMERICAN, απηύθυνε ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, ο οποίος υπογράμμισε πως τα έως σήμερα αποτελέσματα έχουν δικαιώσει απόλυτα την επιλογή της Διοίκησης του Οργανισμού να δραστηριοποιηθεί στην κυπριακή αγορά.

Anytime Cyprus 2Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της ΙΝΤERAMERICAN και της Αnytime, πρόσωπα της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και των Μέσων Ενημέρωσης και φίλοι. «Πρώτο ρόλο» στη βραδιά είχαν οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών διαφημίσεων της Anytime στην Κύπρο με τις ευρηματικές ιστορίες τους.

Anytime Cyprus 3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ