Η “Α.Β. Βασιλόπουλος” στηρίζει την Ιερά Μητρόπολη Πατρών

Χρηματική επιταγή προς αποπεράτωση τής Β’ πτέρυγας τής Μαθητικής Εστίας τής Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, παρέδωσαν στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, οι Εκπρόσωποι της «Α.Β. Βασιλόπουλος», Δημήτριος Αρτικόπουλος και Έλενα Αριστοδήμου.

Η δωρεά αυτή έγινε εις μνήμην του μακαριστού Ευσταθίου Καραγεωργοπούλου, του οποίου το όνομα θα λάβει η νέα πτέρυγα της Μαθητικης Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Στην συνάντηση ήταν παρούσα και η σύζυγος του μακαριστού Ευσταθίου, Νικολίτσα Καραγεωργοπούλου.

 Ο Σεβασμιότατος με τους Εκπροσώπους της Α. Β. Βασιλόπουλος, επισκέφτηκαν τον χώρο όπου θα διαμορφωθεί η νέα πτέρυγα της μαθητικής Εστίας τής Ιεράς Μητροπόλεως και ξεναγήθηκαν στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών από τον Διευθυντή Ιωάννη Κοττορο.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε προς την «Α.Β. Βασιλόπουλος», ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και ευχήθηκε προς όλους κάθε χαρά και ευλογία, τονίζοντας ότι η προσφορά τους αυτή δεν είναι απλώς, ευεργεσία προς τους απόρους μαθητές, από άλλες πόλεις που φοιτούν στο Εκκλησιαστικὸ Λύκειο Πατρών, αλλά προσφορά προς τον ίδιο τον Θεό.

Μακάρι,είπε ο Σεβασμιότατος, την αξιέπαινη και συγκινητική αυτή πράξη, να την μιμηθούν και άλλοι”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ