Αποχώρηση της Κορίνα Πατέλη Bell από την FCA Greece

Μετά από 17 χρόνια παρουσίας, η Κορίνα Πατέλη Bell αποχωρεί από την FCA Greece (αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional στην Ελλάδα) και την διεύθυνση επικοινωνίας της εταιρείας. 

Με μια προσωπική της ανακοίνωση, η Κορίνα Πατέλη Bell εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση “Θα ήθελα να σας  ενημερώσω ότι μετά από 17 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας στην FCA Greece, αποχωρώ από τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.

H απόφαση αυτή, καρπός προβληματισμού αλλά και ανάγκης για ανανέωση και νέα εκκίνηση δεν αναιρεί τις πολύτιμες εμπειρίες  που απέκτησα  κατά την πολυετή μου παρουσία στον όμιλο FCA
Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πολλά και έζησα πολλά σε μια πολύ σημαντική εταιρεία για το χώρο αλλά και την ιστορία του αυτοκινήτου. Πολλές φορές ταυτίστηκα με τα προϊόντα και την Ιταλική νοοτροπία, πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά.
Είμαι ευγνώμων προς την εταιρεία για τις μοναδικές εμπειρίες  που μου προσέφερε και την εξαιρετική υποστήριξη που είχα τόσο από τα κεντρικά του ομίλου αλλά και σε τοπικό επίπεδο.
Νιώθω έντονα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για τη μέχρι τώρα  συνεργασία και επικοινωνία καθώς και για την ανθρώπινη και φιλική σας διάθεση,  που αποτέλεσε για μένα στήριγμα και με βοήθησε στην επαγγελματική μου πορεία αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
 
Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να διατηρούμε μια προσωπική επαφή,  ευχόμενη συγχρόνως κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
 
Σας εύχομαι ένα υπέροχο, ξέγνοιαστο και μοναδικό καλοκαίρι!”
 
Από την μεριά της η FCA Greece με επίσημη ανακοίνωση ευχαρίστησε την Κ. Πατέλη Bell για την παρουσία και την συμβολή της στην πορεία της εταιρείας.  “Η FCA Greece αποκλειστικός εισαγωγέας των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional στην Ελλάδα, ενημερώνει με την παρούσα ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με την κα Κορίνα Πατέλη-Bell, Διευθύντρια Επικοινωνίας.
 
Η Εταιρεία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την μακρόχρονη συμβολή της κ. Πατέλη στην ανάπτυξη των μαρκών και την ανάδειξη της εταιρικής εικόνας στο ελληνικό κοινό και τα ΜΜΕ. Εκ μέρους της διοίκησης, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής
και προσωπικής της πορείας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ