Η Alpha Bank ανοίγει την κάνουλα των στεγαστικών!

Τόσο μετά την ολοκλήρωση των τεστ αντοχής των τραπεζών, τα οποία πέρασαν με πολύ καλές βαθμολογίες, όσο και μετά τις συμφωνίες που έγιναν στο Eurogroup πριν μερικές ημέρες, οι Ελληνικές τράπεζες έχουν αρχίσει και ανοίγουν και πάλι την δίοδο των χρηματοδοτήσεων. 

Τόσο οι επιχειρήσεις όσο και τα νοικοκυριά “χτυπήθηκαν” από την αδυναμία των τραπεζών να ικανοποιήσουν τις χρηματοδοτικές ανάγκες, κάτι που είχε αντίκτυπο στην ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Τον τελευταίο καιρό οι τράπεζες έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να βγαίνουν πάλι στην αγορά και η πραγματική οικονομία έχει ξεκινήσει να κινείται. 

Σε αυτό το πλαίσιο η Alpha Bank ανοίγει πάλι την κάνουλα των δανείων και μάλιστα αυτών που έχουν άμεσο αντίκτυπο στα νοικοκυριά, παρουσιάζοντας ένα νέο στεγαστικό πρόγραμμα “Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας“. 

Με το νέο Πρόγραμμα, οι ιδιοκτήτες κατοικιών έχουν τη δυνατότητα, με σύντομες διαδικασίες, να λάβουν χρηματοδότηση για να αναβαθμίσουν λειτουργικά και αισθητικά κάθε είδους κατοικία.

Το στεγαστικό πρόγραμμα “Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” προσφέρει ταχεία εκταμίευση, ώστε να διασφαλίζεται η ολοκλήρωση των εργασιών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, το “Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας” συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus, καθώς με κάθε Ευρώ 1 δανείου, ο Πελάτης κερδίζει 2 Bonus πόντους, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν για την ανανέωση του εξοπλισμού της κατοικίας, στα καταστήματα που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στεγαστικό πρόγραμμα “Alpha Aνακαίνιση Κατοικίας” οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.alpha.gr, η εναλλακτικά να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα Alpha Bank

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ