Cashless η έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με την “υπογραφή” της SpotlightPOS

Μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα Cashless εμπειρία έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο event της φετινής έναρξης του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, με την “υπογραφή” της SpotlightPOS σε συνεργασία με την Visa και την Τράπεζα Πειραιώς.

Στο πλαίσιο του πρώτου ADD Festival, η SpotlightPOS που χρόνια τώρα καινοτομεί και πρωτοπορεί με τις υπηρεσίες και τα τεχνολογικά της προϊόντα απευθυνόμενη στον κλάδο της καφεστίασης και διασκέδασης, έκανε την επίσημη παρουσίαση των νέων της υπηρεσιών Spotlight Ticketing και Handsfree Payments, καθώς και του νέου της lifestyle wallet του Spotfolio App.

Η πρώτη αυτή και απόλυτα Cashless εμπειρία στην Ελλάδα, στέφθηκε με επιτυχία με τη μοναδική υπογραφή αξιοπιστίας και λειτουργίας της εταιρείας Spotlight, που εξυπηρέτησε χιλιάδες επισκέπτες σε αυτήν την μεγάλη γιορτή ηλεκτρονικής μουσικής που “σήκωσε” την αυλαία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2018.

Η εταιρεία φρόντισε ώστε μέσω ενός μοναδικού RFID βραχιολακίου, ο κάθε επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να εξυπηρετείται στα μπαρ και να εξοφλεί τις αγορές του μονάχα επιδεικνύοντας το βραχιολάκι του. Στα charging point και στους τσεκαδόρους των μπαρ, είτε για την φόρτιση χρημάτων στα βραχιολάκια, είτε για την κατανάλωση ποτών στα μπαρ, υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένα interfaces της Spotlight εφαρμογής προσφέροντας NFC λειτουργίες για όλες τις συναλλαγές.

Την επιτομή όμως της άνευ προηγούμενου cashless εμπειρίας, έζησαν όλοι εκείνοι που χρησιμοποιήσανε αποκλειστικά το Spoftolio App που παρουσίασε η εταιρεία για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό και λειτούργησε ως all in one αγορά εισιτηρίου και wallet των επισκεπτών για όλο το event. Όπως μάλιστα, ενημερώνει η Μαργαρίτα Δόμπα CMO της εταιρείας, “θα αποτελέσει must have app για τα επόμενα χρόνια με τα περισσότερα features του να παρουσιάζονται μέχρι το τέλος του 2018”.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, μέσω του Spoftolio, είχαν επίσης την δυνατότητα να αγοράσουν απευθείας το εισιτήριό τους για το event, περνώντας άμεσα στο fast lane για να γίνει η σύνδεση του εισιτηρίου τους με το προσωπικό RFID βραχιολάκι τους, το οποίο και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς είχαν τη δυνατότητα μέσα από το Spoftolio να φορτώνουν με χρήματα και token προς εξαργύρωση των αγορών τους στα μπαρ του χώρου.

Σημειώνεται, πως όλη η διαδικασία από το ticketing, μέχρι και την αγορά, κατανάλωση στα μπαρ ενός event, δεν έχει ξαναγίνει μέσα από μία εφαρμογή και από καμία άλλη εταιρεία στη χώρα και με την κίνηση αυτή της SpotlightPOS προσφέρεται για πρώτη φορά σε όλες τις ελληνικές και όχι μόνο εταιρείες παραγωγής φεστιβάλ πάρτι και μεγάλων event, μία υπηρεσία πραγματικά διαμορφωμένη και λειτουργική στις ακριβείς ανάγκες τέτοιων διοργανώσεων. Και πάνω απ’ όλα, cashless.

Σημειώνεται πως το event, για την έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου έλαβε χώρα το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Πειραιώς 260.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ