Η Inventor A.G. στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» για δεύτερη χρονιά

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Inventor A.G. αναδείχθηκε ως μία από τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» και βραβεύτηκε στην κατηγορία “Greek Business Champion” των βραβείων-θεσμού, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται οι επιχειρήσεις που κατά το 2016 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%, με την Inventor να παρουσιάζει αύξηση άνω του 30%, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά και τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

«Η βράβευση μας από έναν θεσμό που στηρίζει το ελληνικό επιχειρείν αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μας παρακινεί να συνεχίσουμε το έργο και την επιτυχημένη μας πορεία πάντοτε με στόχο την ικανοποίηση των καταναλωτών και την διάθεση ποιοτικών και μοναδικού σχεδιασμού προϊόντων. Άλλωστε η συνεχής διάκριση μας στο βραβείο αυτό – θεσμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι η Inventor A.G. A.E. όχι μόνο καταφέρνει να επιβιώνει εν μέσω της διαρκούς οικονομικής κρίσης αλλά επιδιώκει και κατακτά την συνεχή ανάπτυξη και στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας, Γιώργος Ασημακόπουλος.

H Inventor A.G Α.Ε μετά από 50 χρόνια δραστηριοποίησης έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά του κλιματισμού, αφυγραντήρων και ψυγείων, ενώ αναπτύσσει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια, τη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική. Επιπλέον η εταιρεία διατηρεί δύο υποκαταστήματα εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στις αγορές της Ρουμανίας και της Κίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ