Αυτές είναι οι ομάδες που θα παρουσιαστούν στον Business Angels Forum

Έξι ομάδες επιλέχθηκαν με βάση την καταλληλότητά τους για να παρουσιαστούν στην εκδήλωση Business Angels Forum V που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την άντληση κεφαλαίου Pre-Seed από αγγέλους επενδυτές.

Η εστίαση στους αγγέλους επενδυτές που συνήθως προηγούνται των VC’s στη χρηματοδοτική σειρά, είναι ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το Business Angels Forum V αποτελεί κλειστή mini-συνάντηση η οποία είναι το αποτέλεσμα ουσιαστικής και προσεκτικής εργασίας, όπου δίνεται έμφαση στην επενδυτική ετοιμότητα νεοεισερχόμενων στην επιχειρηματικότητα σχημάτων. Κατά την πρωτογενή αξιολόγηση που έλαβε χώρα πριν ένα περίπου μήνα, η αρμόδια επιτροπή είχε διαπιστώσει την έλλειψη ετοιμότητας επένδυσης ή την ανάγκη περεταίρω βελτίωσης στη μεγάλη πλειοψηφία του υλικού των αιτούντων. Πριν τις παρουσιάσεις των νεοφυών εταιρειών θα προηγηθεί ειδική ενημερωτική/εκπαιδευτική ενότητα με στόχο την εξέλιξη των αγγέλων επενδυτών.

Αποτελεί επιδίωξη των οργανωτών Atlantis Consulting, Innovation Farm και Ok!Thess να γίνεται επιλογή και προετοιμασία των συμμετεχόντων με σκοπό την αυξημένη πιθανότητα επιτυχίας και κλεισίματος επόμενης συνάντησης (“2nd Date”) με τους αγγέλους επενδυτές.

Έχοντας λάβει σχετική ανάδραση (feedback) και συμβουλές από τους οργανωτές κατά το screening process, οι επιλεχθείσες ομάδες και εταιρείες θα διεκδικήσουν το καλύτερο γι’ αυτές αποτέλεσμα στις 12 Ιουνίου 2018 στο Ok!Thess.

Οι ομάδες που θα παρουσιάσουν είναι οι εξής:
– CollegeLink
– Kinvent
– Revoilution
– Robotiles
– Steamrays
– Twiddle

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ