Η SiEBEN συμμετέχει στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward»!

Το πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης του ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor, υποδέχθηκε φέτος 21 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μία εκ των οποίων είναι η Pobuca, startup εταιρεία μέλος του ομίλου SiEBEN.

Η επιλογή των επιχειρήσεων έγινε με βάση μια σειρά ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων που αφορούν τόσο στην επιχείρηση, όσο και στον ίδιο τον επιχειρηματία. Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα λάβουν μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξή τους.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα παρέχει ολοκληρωμένη στρατηγική καθοδήγηση από ένα σημαντικό δίκτυο επιτυχημένων επιχειρηματιών και έμπειρων στελεχών της αγοράς, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα στρατηγικής, διαχείρισης οικονομικών, λειτουργίας και ανθρωπίνου δυναμικού, πωλήσεις και επικοινωνία, πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία (επενδύσεις και δανεισμό) σε συνεργασία με κορυφαίο τραπεζικό ίδρυμα και προοπτικές πρόσβασης σε διεθνείς αγορές και δράσεις δικτύωσης.

Μέσω του προγράμματος, η Pobuca σκοπεύει να εκπονήσει επιτυχώς το business plan της για επέκταση στο εξωτερικό με τα προϊόντα της: Pobuca Sales, Pobuca Connect (νέο όνομα του Pobuca app), Pobuca Loyalty (νέο όνομα του Marera), αλλά και την εδραίωση της στην Ελλάδα ως leader στο χώρο του CRM, ξεπερνώντας τυχόν εμπόδια και δυσκολίες και δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ