Ένα μοναδικό μπασκετικό υπερθέαμα από ΟΣΕΚΑ και ΟΠΑΠ στο Μοναστηράκι

Το μπάσκετ με αμαξίδιο πάει παντού προσπερνώντας φυσικά εμπόδια και χρονικούς περιορισμούς. Αυτό ακριβώς απέδειξαν η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) και ο Μεγάλος Χορηγός της, ο ΟΠΑΠ, που έκαναν τη νύχτα μέρα, χαρίζοντας ένα μοναδικό μπασκετικό υπερθέαμα σε όσους βρέθηκαν το Σάββατο στο Μοναστηράκι.

Η ΟΣΕΚΑ και ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού, πραγματοποίησαν το Σάββατο 2 Ιουνίου το «1st Midnight 3on3 Streetball», στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Το ρολόι έδειχνε μεσάνυχτα όταν τα φώτα άναψαν και η πλατεία μετατράπηκε σε ένα τεράστιο γήπεδο μπάσκετ, υπό το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες Αθηναίων και τουριστών.OPAP 1st Midnight 3on3 Streetball 2
Δώδεκα καλαθοσφαιριστές με αμαξίδιο χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο ο κόσμος να γνωρίσει το αγαπημένο τους άθλημα.

Ρυθμό στον αγώνα έδινε ομάδα τυμπανιστών, ενώ όλη η εκδήλωση πλαισιώθηκε από καλλιτεχνικά δρώμενα και εκπλήξεις που μαγνήτισαν το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ