Σήμερα κληρώνει για τη Folli Follie

Εκπνέει σήμερα η δεύτερη προθεσμία που έχει η Folli Follie  για να παρουσιάσει τα οικονομικά της στοιχεία και τα ταμειακά της αποθέματα και μέχρι στιγμής καμία κίνηση δεν έχει γίνει γνωστή από την μεριά της εταιρείας. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τράπεζες έχουν ξεκινήσει και ζητάνε εγγυήσεις και εξασφαλίσεις για τα δάνεια προς την εταιρεία και οι πιέσεις προς την Folli Follie έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και πιο ασφυκτικές. 

Δεδομένου πως σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε σύσσωμη η οικογένεια Κουτσολιούτσου βρίσκεται στην Κίνα για συνομιλίες, οι φήμες στην αγορά για πώληση των μετοχών της εταιρείας ή την παραχώρηση όλου του management στην Fosun έχουν αρχίσει και πυκνώνουν. 

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως τόσο στην περίφημη έκθεση της Quintessential Capital Management όσο και σε αποστροφή των δηλώσεων του Gabriele Grego, είχε γίνει συγκεκριμένη αναφορά στην αλλαγή management της εταιρείας και πως αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να αντιστρέψει το κλίμα για την Folli Follie και το μέλλον της εταιρείας. Ο Grego είχε συνδέσει την κακή εικόνα της εταιρείας και τα προβλήματα της στο management της Folli Follie και όχι στην ίδια της εταιρεία, τα προϊόντα της οποίας μάλιστα είχε εκθειάσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ