Η Egon Zehnder προκαλεί εκνευρισμό στην Τράπεζα Πειραιώς!

Το γεγονός πως την ίδια στιγμή η Egon Zehnder έχει πελάτες, τόσο την Τράπεζα Πειραιώς, όσο και την Praxia Bank (πρώην Credicom) έχει προκαλέσει στο Μέγαρο της Οδού Αμερικής έντονο εκνευρισμό, καθώς ο κ. Γαβριηλίδης, επικεφαλής της Egon Zehnder, φέρεται να έχει “στοχεύσει” κυρίως την Τράπεζας Πειραιώς για να στελεχώσει την Praxia Bank.

Ήδη, όπως μαθαίνει ο Joker, δύο στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς έχουν κάνει το “δρομολόγιο”, Σύνταγμα – Λ. Συγγρού, ενώ τουλάχιστον ακόμη ένα στέλεχος ετοιμάζεται για το ίδιο “δρομολόγιο”. Το γεγονός αυτό καθ’ αυτό, σε συνδυασμό με την εμπλοκή του ίδιου πρόσωπου σε όλα τα μεγάλα τραπεζικό project, έχει δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό στην ηγετική ομάδα της Τράπεζας Πειραιώς που παράλληλα φαίνεται να είναι πλήρως ενημερωμένη για τα έργα και τις ημέρες mr. Egon.

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, ο κ. Γαβριηλίδης έχει απλώσει τα “δίχτυα” του και στην Eurobank για την ενίσχυση της στελεχιακής ομάδας της Praxia Bank.

Και για να μην λέτε πως ο Joker τα κρατά όλα για τον εαυτό του, κρατήστε πως η Praxia Bank ετοιμάζει “κούτες”, καθώς την ερχομένη Τρίτη τα νέα της γραφεία θα βρίσκονται στον “Παράδεισο” και συγκεκριμένα στον παράδεισο Αμαρούσιο, καθώς θα στεγαστεί στα παλαιά γραφεία της MIG!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ