Κορρές: Εντός του έτους η είσοδος στην Κίνα

Στην επέκταση της παρουσίας της στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Κίνα και σε αγορές της Ευρώπης όπου δεν έχει ακόμη παρουσία εστιάζει την αναπτυξιακή της στρατηγική η Κορρές, όπως δήλωσε η διοίκηση της εταιρείας κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση της εταιρείας.

Όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Κορρές, Δημήτρης Βιδάκης, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επέκτασή της στην αγορά της Κίνας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες διαδικασίας. Εκτίμησε, μάλιστα, ότι η εταιρεία θα κάνει το ντεμπούτο της στην ασιατική αγορά μέσα στο τρέχον έτος. Στόχος είναι η παρουσία της εταιρείας όχι μόνο σε φυσικά καταστήματα αλλά στα μεγάλα marketplaces που δραστηριοποιούνται στην κινεζική αγορά.

Παράλληλα, τόνισε ότι η εταιρεία εξετάζει την είσοδό της και σε αγορές της Ευρώπης, όπως δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία.

Ο Δημήτρης Βιδάκης σημείωσε, επίσης, ότι η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται με διψήφιο ρυθμό αύξησης πωλήσεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ τους πρώτους μήνες του 2018, ενώ σταθερά αναπτύσσεται και στην ελληνική αγορά, η οποία όπως τόνισε παραμένει προτεραιότητα για την Κορρές.

Σε ό,τι αφορά το αίτημα εξόδου από το Χρηματιστήριο που υπέβαλλε η Nissos, μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης, ο διευθύνων σύμβουλος της Κορρές τόνισε στόχος είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός του καλοκαιριού ώστε να ακολουθήσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 10 εκατ. ευρώ, και να εισρεύσουν νέα κεφάλαια στην εταιρεία το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ