Ο Μήνας Μαυρικάκης αναλαμβάνει Chief Strategy Officer της Pitch

Ο Μήνας Μαυρικάκης ανέλαβε την θέση του Chief Stragey Officer στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων και στρατηγικής επικοινωνίας Pitch, Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. 
 
Ο Μήνας Μαυρικάκης διετέλεσε Διευθυντής Marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ από το 2007 κατείχε τη θέση του  Διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων . Έχει αναλάβει ποικίλες και πολυβραβευμένες δράσεις όπως το λανσάρισμα των μαρκών Fischer, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ και της ελληνικής μπίρας Άλφα στην Ελληνική αγορά.  Στις επιτυχίες του περιλαμβάνεται και η μάρκα Heineken, την ευθύνη της οποίας είχε για αρκετά χρόνια, καθώς και η χορηγία της μάρκας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004.
 
 «Καλωσορίζουμε τον Μηνά Μαυρικάκη στο δυναμικό της Pitch. Από τη δημιουργία της εταιρείας επιδιώκουμε συνεχώς και αδιαλείπτως να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, όχι μόνο υπηρεσίες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, αλλά και να λειτουργούμε συμβουλευτικά σε στρατηγικό επίπεδο. Αυτό το επιτυγχάνουμε έχοντας συγκεντρώσει ανθρώπους με εξειδίκευση και υψηλές γνώσεις σε διαφορετικούς τομείς. Η Pitch είναι μία πολυσυλλεκτική ομάδα η οποία απαρτίζεται τόσο από στελέχη που προέρχονται από εταιρείες επικοινωνίας, όσο και από στελέχη που προήλθαν από την πλευρά του «πελάτη». Αυτός ο συνδυασμός επαγγελματικών εμπειριών και προσλαμβανουσών είναι και ένα σημαντικό διαφοροποιό στοιχείο,  απαραίτητο για τη σωστή διαχείριση, κατανόηση και υλοποίηση πολύπλοκων προγραμμάτων επικοινωνίας. Η προσθήκη  του κυρίου Μαυρικάκη έρχεται να συμβάλλει σημαντικά προς αυτήν κατεύθυνση. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pitch, Γιώργος Χατζόπουλος.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ