Αύξηση κύκλου εργασιών και κερδών για την Epsilon Net το 2017

Σημαντική βελτίωση κατέγραψαν τα οικονομικά μεγέθη του ομίλου Epsilon Net, τόσο σε επίπεδο κύκλου εργασιών όσο και σε επίπεδο κερδοφορίας, κατά την οικονομική χρήση του 2017.

Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών του ομίλου Epsilon Net για τη χρήση του 2017 διαμορφώθηκε στα 14.965,53 χιλ. ευρώ έναντι 12.460,20 χιλ. ευρώ το προηγούμενο έτος, σημειώνοντας αύξηση 20,11%.

Σύμφωνα με τον όμιλο, η μεταβολή αυτή καταδεικνύει τη δυναμική αύξηση των εγκαταστάσεων σε νέους πελάτες ERP, Εμπορικολογιστικών και Mobile εφαρμογών της νέας πλατφόρμας PYLON, Pylon Hotel και Restaurant αλλά και εφαρμογών Payroll & HR.

Παράλληλα, τα κέρδη μετά από φόρους του ομίλου το ίδιο διάστημα, διαμορφώθηκαν σε 687,55 χιλ. ευρώ έναντι 115,59 χιλ. ευρώ που ήταν στη χρήση του 2016, ενώ αύξηση 69,3% σημειώθηκε στα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) που ανήλθαν σε 2,3 εκατ. ευρώ, έναντι 1,3 εκατ. ευρώ στην προηγούμενη χρήση.

Σημειώνεται, ότι η πρόβλεψη της διοίκησης της εταιρείας είναι ότι ο κύκλος εργασιών θα παρουσιάσει έντονους ρυθμούς ανάπτυξης και την επόμενη τριετία 2018-2020 με την υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου της Epsilon Net που βασίζεται στους ακόλουθους άξονες:

• Διεύρυνση του μεριδίου αγοράς Cloud Business Solutions στις μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις (ERP, Εμπορικολογιστικές εφαρμογές, CRM, Mobile Applications, καθώς επίσης και εφαρμογές λογισμικού για κάθετες – εξειδικευμένες αγορές).

• Ενίσχυση της συνεργασίας με την Vodafone στις Cloud εφαρμογές Eμπορικολογιστικής οργάνωσης Books Management.

• Περαιτέρω διείσδυση των εφαρμογών λογισμικού μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (Payroll & HRM Systems) στις επιχειρήσεις

• Ενίσχυση της παρουσίας του ομίλου στην αγορά των λογιστικών γραφείων και των ελευθέρων επαγγελματιών λογιστών – φοροτεχνικών με νέα προγράμματα και εξειδικευμένες υπηρεσίες, καθώς και νέες τεχνολογικά αναπτυγμένες λύσεις που πρωτοπορούν στην ελληνική αγορά όπως, η λύση Digital Accounting, Epsilon Cloud και CRM Λογιστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ