Έτσι η Lidl “μεγάλωσε” και “μεγαλώνει” τον ΒΙΚΟ!

του Γιάννη Διονάτου

Πως θα σας φαίνονταν αν κάπου διαβάζατε πως τα Lidl συνδέονται με την μεγέθυνση μιας ελληνικής εταιρείας που δημιουργήθηκε στην Ήπειρο στις αρχές της δεκαετίας του 1990; Μόλις λοιπόν το διαβάσατε!

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος, “χρωστά” σε μεγάλο βαθμό την σημερινή της οντότητα στην Lidl Hellas με την οποία ξεκίνησαν μαζί το επιχειρηματικό τους “ταξίδι” στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, η συνεργασία με την εταιρεία ΒΙΚΟΣ χρονολογείται από την πρώτη μέρα παρουσίας της Lidl στην Ελλάδα και καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία, ενώ όλα τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές της ΕΕ και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, απαιτούμενη προδιαγραφή για τη συνεργασία όλων των προμηθευτών με την Lidl Ελλάς.

bikos-980-620-IMG_5783

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η επένδυση του δεύτερου εργοστασίου για την παραγωγή αναψυκτικών της Βίκος στηρίζεται στη στρατηγική συνεργασία με τη Lidl Ελλάς.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής, της στρατηγικής συνεργασίας, από τα μέσα Μαρτίου οι καταναλωτές προμηθεύονται από όλα τα καταστήματα Lidl, το νέο φυσικό μεταλλικό νερό Saguaro στην τιμή του 1,29 ευρώ (6X1,5 lt), το οποίο παράγει αποκλειστικά η ΒΙΚΟΣ για την Lidl Hellas και προέρχεται απευθείας από τις πηγές των Ζαγοροχωριών.

Θα πρέπει να επισημανθεί στο σημείο αυτό πως τα νερά και τα αναψυκτικά αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι των διατροφικών συνηθειών των καταναλωτών και για αυτό και η LIDL δημιούργησε μια εξαιρετικής ποιότητας σειρά αναψυκτικών και φυσικού μεταλλικού νερού γιατί θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας αντάξια των δικών της απαιτήσεων.

Σε όλο λοιπόν το δίκτυο των καταστημάτων Lidl διατίθενται τα εξαιρετικά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που παράγει η ΒΙΚΟΣ για την Lidl Hellas, όπως το επιτραπέζιο νερό Lidl, το ανθρακούχο μεταλλικό νερό, αναψυκτικά: cola, πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα και κρύο τσάι με την επωνυμία Freeway.

H εταιρεία ΒΙΚΟΣ

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “Βίκος”, το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών, με δυναμικότητα παραγωγής 441.600 λίτρων/ώρα.

Vikos_Content_1000

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ