Δεύτερη στη λίστα των Best Workplaces η Epsilon Net

Τη δεύτερη θέση μεταξύ των μεγάλων επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιών περιβάλλον στην Ελλάδα διατήρησε και φέτος η Epsilon Net, που διακρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα βραβεία Best Workplaces.

Το βραβείο παρέλαβαν η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, Βασιλική Αναγνώστου, και ο Γενικός Διευθυντής PYLON, Νικόλαος Μίχος.

Μετά την παραλαβή του βραβείου, η Βασιλική Αναγνώστου δήλωσε: «Η βράβευση αυτή μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ευθύνη και τη δέσμευσή μας να διατηρήσουμε το άριστο περιβάλλον, να εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές διοίκησης, αλλά και να προσφέρουμε σημαντικές παροχές προς τους ανθρώπους μας. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή την διάκριση στους 400 εργαζομένους της Epsilon Net και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη, το χαμόγελο και το πάθος που αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας».

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Epsilon Net, Ιωάννης Μίχος.

Η λίστα των Best Workplaces είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες. Πρόκειται για μια έρευνα αξιολόγησης των συνθηκών του περιβάλλοντος που ο εργαζόμενος ασκεί τα καθήκοντα του και ανάδειξης των επιχειρήσεων που έχουν στόχο την προώθηση της κουλτούρας ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ