Έξι βραβεία για την Canon από την Ένωση Τεχνικού Τύπου Εικόνας

Η Canon Europe απέσπασε έξι βραβεία, τα τέσσερα για φωτογραφικές μηχανές της εταιρείας και δύο για αξεσουάρ, από την Ένωση Τεχνικού Τύπου Εικόνας – TIPA (Technical Image Press Association).

Η ΤΙΡΑ, μία από τις κορυφαίες ενώσεις φωτογραφικής απεικόνισης και Τύπου στον κόσμο, αντιπροσωπεύει 30 περιοδικά του κλάδου της φωτογραφίας από 15 χώρες σε πέντε ηπείρους.

Η επιτροπή των διακεκριμένων ειδικών της TIPA συνεδριάζει κάθε χρόνο για να συζητήσει τα πιο πρόσφατα προϊόντα απεικόνισης και να εξετάσει μια σειρά κριτηρίων, όπως η καινοτομία, η χρήση τεχνολογίας αιχμής, ο σχεδιασμός και η συνολική ποιότητα των προϊόντων, έτσι ώστε να επιλέξουν και να αναγνωρίσουν τα καλύτερα προϊόντα στο σύνολο του κλάδου.

Σημειώνεται ότι η Canon επιβραβεύθηκε για πρώτη φορά από την TIPA το 1991, ενώ το 2018 σηματοδοτεί το 24ο έτος κατά το οποίο η εταιρεία έχει αναγνωριστεί για τις τεχνικές της καινοτομίες στον κλάδο της φωτογραφίας.

Ειδικότερα, για φέτος, τέσσερις φωτογραφικές μηχανές Canon, ένας φακός και ένα παγκοσμίως πρωτοποριακό φλας έχουν αναγνωριστεί ως κορυφαία και έχουν διακριθεί για την κάλυψη των διαφόρων απαιτήσεων λήψης εικόνων και παραγωγής βίντεο, για όλους τους τύπους πελατών και όλες τις τεχνικές δυνατότητες.

Στα παρακάτω προϊόντα έχουν απονεμηθεί οι διακρίσεις από την TIPA:

– Καλύτερη μηχανή “DSLR Enthusiast”: Canon EOS 200D
– Καλύτερη φωτ. μηχανή “Full-Frame DSLR Expert”: Canon EOS 6D Mark II
– Καλύτερη φωτ. μηχανή “Mirrorless CSC Enthusiast”: Canon EOS M50
– Καλύτερη φωτ. μηχανή “Professional Compact Camera”: Canon PowerShot G1X Mark III
– Καλύτερη φωτογραφική καινοτομία: Canon Speedlite 470EX-AI
– Καλύτερος φακός “DSLR Prime Lens”: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ